nieuws   27 september 2020     1 foto
Reutum 2 is los

Afgelopen zondagmorgen was het weer tijd voor de 1e thuiswedstrijd van het seizoen voor Reutum 2.
Op een onfatsoenlijk tijdstip volgens de tegenstander, 09.30 uur werd er afgetrapt door de heer Ardesch.
Voor de tijd was het weer fotoshoot time zodat Reutum 2 ook dit seizoen weer prima op de foto staat.
In het begin van de wedstrijd was het snel duidelijk dat Reutum ging dicteren. Met snel en goed voetbal werd Avanti van het kastje naar de muur gestuurd en de 1-0 viel na 15 minuten spelen door een eigen doelpunt. Een voorzet van Mart Lammerink werd hard achter de eigen keeper geschoten.
Een kwartier later viel de mooiste goal van de wedstrijd, een voorzet van opnieuw Mart werd op de slof genomen door Roel Mensink en deze vloog achter de keeper. Een kopbal van Rick Blokhuis werd van de lijn gehaald en Jan Morskieft schoot een bal op de lat waarna Jan Aarnink een schot door de keeper met de teen gekeerd zag worden.

Rust.

2 Wissels, Maddi van de Aa ging eruit voor Roel Deterink. En kersverse papa Niek Platvoet kwam Luuk ter Haar vervangen.
De tweede helft was iets rommeliger als de eerste maar opnieuw waren er voldoende kansen. Avanti kon niet gevaarlijk worden en moest zich tot verdedigen beperken.
De bevrijdende 3-0 viel een kwartier voor tijd door Mart Lammerink die een voorzet van Jord van de Aa goed inschatte en bij de 2e paal binnenschoot.
Jeroen Lammerink kwam in het veld voor Rick Blokhuis en de 4-0 kwam van Roel Deterink waarna Jan Morskieft de eindstand op 5-0 bracht.
Een prima wedstrijd waardoor de wedstrijd van de week ervoor snel vergeten is.

Volgende week mogen we op bezoek naar buurman Kosc!

Tot dan!