nieuws   15 september 2019     1 foto
Reutum 2 is klaar voor de competitie!

Afgelopen weken is Reutum 2 weer begonnen aan de voorbereiding voor het aankomende seizoen.
Met een vertrouwde technische staf en enkele nieuwkomers binnen de selectie werd er weer fanatiek getraind en enkele bekerwedstrijden gespeeld.

De eerste wedstrijd tegen Stevo 2 verliep als verwacht en was goed voor de conditionele prikkel. 0-3 verlies.
De tweede wedstrijd tegen Tukkers 2 hing er een tijd lang een stuntje in de lucht maar werd er uiteindelijk 2-4 verloren.
Tegenvaller in deze wedstrijd was het uitvallen van 2 spelers. De laatste bekerwedstrijd werd vanochtend gespeeld tegen de eerste tegenstander in de competitie, MVV 3.
Een prima wedstrijd met een 3-3 einduitslag.

De voorbereiding wordt afgesloten met een gezellig buffetje samen met de andere teams van V.V. Reutum.
Aankomende zondag begint het in Harbrinkoek om het “echhie”.
Ditmaal om 10.45 uur en al onze vaste supporters wensen we weer veel kijkplezier!