nieuws   11 september 2022     1 foto
Reutum 2 is geMATSt.

Zondagmorgen om 09.30 uur begon de burenstrijd tegen Fleringen 2.
Onder leiding van de heer Geerdink werd afgetrapt.
In het begin ontstond er een mooie kopkans voor spits Chiel Wesselink die over mikte en in de tegenstoot stond Reutum 2 geheel verkeerd en werd de 0-1 na 5 minuten spelen al binnen getikt.
Het veldspel was behoorlijk deze 1e helft maar de nauwkeurigheid ontbrak nog vaak in passes en aannames.
De 1-1 viel na een 20 minuten spelen, een voorzet van Casper Kuipers kwam op de voet van Mats Holsink, de keeper redde maar Jan Aarnink was er snel bij en schoot kalm binnen.
Na 35 minuten spelen viel de 2-1 door Mats Holsink zelf die een mooie lange bal van Jord vd Aa over de keeper kopte.
Na enkele gevaarlijke corners van Fleringen en keeper Jurre Groothuis redde prima in een 1 tegen 1 situatie was het tijd voor de rust.

3 wissels in de rust.
Rieme Maathuis , Rick Blokhuis en Gijs Steggink kwamen in de ploeg.

Reutum 2 begon kalm aan de tweede helft maar verloor meer en meer de grip op de wedstrijd.
Jord vd Aa wist van dichtbij niet de 3-1 te maken maar na een goede actie van Mats Holsink kon Jan Aarnink wel de 3-1 produceren.
Een compliment voor Fleringen 2 wat in deze fase goed veldspel liet zien en Reutum matste door niet te scoren. De 3-2 viel uiteindelijk wel uit een corner. Verdedigend stond het opnieuw niet best en de bal werd in de verre hoek geknikt.
Waar het er meer op leek dat het 3-3 ging worden was daar opnieuw Mats Holsink die een fout van Fleringen inzag en een op een met de keeper de bal op de paal mikte. De meegelopen Roel Booyink wist daarna de vrije bal binnen te werken en de 4-2 eindstand op het scorebord te zetten.

Een sportieve wedstrijd en volgende week speelt Reutum 2 opnieuw thuis en dan tegen TVC 4.

Aftrap 09.30 uur!