verslag   17 november 2019     1 foto
Reutum 2 heeft simpele ochtend in Glanerbrug.
Zondagmorgen de dag na de prinsbekendmaking was het vroeg verzamelen voor Reutum 2. Voor enkele Keer Corry leden iets te vroeg maar hier hadden ze natuurlijk een goed excuus voor.
Het was koud in Glanerbrug waar Avanti 3 op het programma stond. Om 10.00 uur werd er afgetrapt op een dramatisch bespeelbaar veld.
Een spectaculair begin waarbij Avanti direct twee grote kansen kreeg waarbij 1 bal op de paal kwam. Hier kwam Reutum goed weg maar had het zelf ook snel kansen. Na 10 minuten spelen werd het al 0-1 na een afstandsschot van Niek Brunninkhuis, niet veel later de 0-2 door Jord van der Aa die kiezelhard binnenschoot.
De aansluitingstreffer volgde snel en voor rust zette Roel Booijink nog de 1-3 op het scorebord na goed voorbereidend werk van Casper Kuipers.
Geen wisselingen in de rust en Reutum 2 begon direct goed aan de tweede helft.
Jord kopte uit een hoekschop zijn tweede goal binnen uit een voorzet van Maddi van der Aa.
Roel Booyink maakte ook zijn tweede met een lob over de keeper waarna het slotakkoord voor Jeroen Lammerink was, een pegel van afstand vloog via binnenkant paal binnen en deze treffer werd door “Joene” uitbundig gevierd(in zijn eentje).
Eindstand 6-1 en een makkelijke ochtend voor Reutum 2 wat stevig op de 2e plaats blijft staan.
Volgende week is het vroeg dag en wordt er om 09.00 uur op de Kottenbrei afgetrapt tegen UD Weerselo.
Tot dan!