nieuws   14 november 2021     2 foto's
Reutum 2 en Victoria 2 delen de punten.

Een week nadat de wedstrijd zou plaatsvinden konden we toch eindelijk de degens kruisen met Victoria. De Corona gevallen waren gelukkig opgelost alleen dit keer kon de scheidsrechter deze ochtend het sportpark niet vinden. Gelukkig was Roy Nijland in de buurt om de wedstrijd in goede banen te leiden en dat deed hij prima. De dienstdoende scheidsrechter kwam wat later en zag dat alles in goede handen was en ging met een gerust hart weer huiswaarts.

Dan de wedstrijd, vuurwerk vanaf het fluitsignaal. In hoog tempo bestookten Reutum en Victoria elkaars doelen. De openingstreffer was na een paar minuten voor Victoria waarbij de rechtsbuiten knap binnenschoot. De andere rechtsbuiten werd niet veel later gehaakt in het strafschopgebied en de penalty werd binnengeschoten door Jord van der Aa.
De 2-1 viel niet veel later door Maurice Kuipers die een voorzet van Casper binnenliep.
De 2-2 volgde ook snel. Eerst hield Jurre Groothuis de spits nog van scoren af in een 1 op 1 situatie maar een voorzet later werd niet goed weggewerkt door de verdediging en de linksbuiten schoot raak.
Voor rust kwam de 3-2 door een kopbal van Rick Blokhuis uit een voorzet van Jord.
Daarna werden er aan Reutum kant wat kansen verknoeid en de 4-2 werd afgevlagd.
Rust.
Direct na rust knalde de rechtsbuiten van Victoria de 3-3 op het scorebord en stond het weer gelijk.
Niek Platvoet werd gewisseld voor Luuk ter Haar en Chiel Wesselink moest Maddi van der Aa vervangen die een blessure opliep.
De verhoudingen in de wedstrijd veranderde lichtelijk in het voordeel van Victoria die de beste kansen kreeg in het laatste half uur.
Dat Reutum de 3-3 wist vast te houden is een teamprestatie en na 90 minuten was het dan ook blij met het eindsignaal.
Al met al een leuke wedstrijd die geen winnaar verdiende.
Volgende week wacht ons UD Weerselo. Een pittige uitwedstrijd. Tot dan!