nieuws   27 oktober 2019     8 foto's
Reutum 2 doet lekker mee
Wat een heerlijke omstandigheden deze ochtend op de Reutumse velden. Een mooi nat veld, lekker temperatuurtje en een zonnetje aan de hemel met als bonus een extra uurtje slaap voor de manschappen van trainers Veelers, Huiskes en Deterink.
De wedstrijd begon om 09.30 uur en beide teams bleken aan elkaar gewaagd. LSV was meer in balbezit maar de betere kansen waren voor Reutum 2. Na een kwartier voetballen werd de score geopend door een eigen doelpunt van LSV waarbij de assist op naam van Niek Platvoet kwam.
Reutum kwam niet in de problemen, speelde niet sprankelend maar het stond vandaag als een huis.
Spits Rick Blokhuis had de 2-0 op zijn edele delen liggen maar miste stootkracht om dit tot doelpunt om te zetten. Aanvoerder Maddi van de Aa probeerde het nog met een heuse omhaal maar bij Maddi beginnen de jaren ook te tellen en dit werd een vangbal voor de keeper van LSV.
Ruststand 1-0 nadat uitblinker Roel Mensink nog een bal van de lijn gleed.
2 wissels in de rust.Kapellenduo Lammerink en Lammerink werden vervangen door Jord van de Aa en Casper Kuipers.
LSV begon met meer druk deze 2e helft maar Reutum 2 had de zaakjes prima voor elkaar. Een hoekschop van Maddi werd door spits Rick binnengekopt. Dit was de 2-0 en hiermee was de wedstrijd gespeeld. De sterk spelende Daan Wilmink werd gewisseld voor Björn Luttikhuis en binnen een minuut gaf Björn de assist op voor de 3-0 op Casper. Uitspelen werd een feit en uit een strafschop bracht Rick Blokhuis de eindstand op 4-0.
Een verdiende overwinning en Reutum 2 kan zich opmaken voor twee toppers met Quick en RSC in het vooruitzicht.
Volgende week komt koploper Quick 20 op bezoek in Reutum. Aftrap 09.30 uur op de Kottenbrei.
Er zijn enkele sfeer/actiefoto's toegevoegd op deze mooie oktober zondag, 2 weken voor de Koale kermis.