nieuws   18 september 2022     1 foto
Reutum 2 bekert door!

Afgelopen zondag verloor Reutum 2 de thuiswedstrijd tegen TVC 4 met 1-2. Toch bekert het door op doelsaldo.

Om 09.30 uur werd er deze ochtend afgetrapt , Reutum 2 begon goed en de tegenstander moest even wakker worden na waarschijnlijk een zware avond.
Toch waren het de gasten die na 11 minuten spelen de 0-1 op het scorebord zetten. Een goede aanval werd door de spits rustig afgerond. Reutum mocht het spel maken en TVC loerde op de counter waarbij keeper Jurre Groothuis 2 keer als winnaar uit de strijd kwam met een 1 tegen 1 situatie.
Reutum kwam op 1-1 uit een mooi afstandsschot van Dani Scholten.
Met deze stand gingen we rusten.

Rick Blokhuis werd vervangen voor Roel Booyink en de 2e helft was het spelbeeld hetzelfde. Reutum 2 veel aan de bal maar weinig kansen creërend en TVC gevaarlijk in de omschakeling. Cas Droste kwam Luuk ter Haar vervangen en Dylan Lammerink kwam voor Gijs Steggink, het leek een 1-1 eindstand te worden maar in een scherpe counter was TVC dodelijk en maakte de 1-2.
De 1-3 werd ook nog gemaakt maar deze werd afgefloten, onjuist blijkt achteraf.
Eindstand 1-2, geen beste wedstrijd en genoeg om mee te nemen naar volgende week waar Twello op bezoek komt. De eerste competitiewedstrijd van dit jaar !

Supporters tot dan!