nieuws   04 september 2022     1 foto
Reutum 2 begint met veel nieuwe gezichten aan het seizoen.

Een nieuw seizoen en een nieuwe selectie voor Reutum 2. Na een heerlijke vakantie wordt er inmiddels al een aantal weken weer getraind. Vandaag stond de eerste bekerwedstrijd op het programma en wel tegen DTC 3. Een ploeg wat 2 klasses lager speelt en dat was vandaag op het veld wel te merken.

Om 09.30 uur werd het seizoen afgetrapt en na 1 minuut spelen was er al bijna het doelpunt voor Reutum. De bal viel achter de keeper en wellicht achter de lijn, werd eruit gehaald door een verdediger en Casper schoot van dichtbij nogmaals op deze verdediger. Kansen missen was deze ochtend wel een onderdeel van het vertoonde spel. Er werd in de eerste helft maar liefst 12 keer op doel geschoten waarbij de meeste ballen niet in de buurt van het doel kwamen.
Toch wist Reutum 2 drie keer het net te vinden. Casper, Jord en Rick waren de doelpuntenmakers.
Een tegendoelpunt werd ook geïncasseerd uit een spelhervatting , volledig vrijstaand op randje 16 meter mocht DTC binnen schieten, keeper Jurre was kansloos.

In de rust 4 wissels, Gijs, Luuk, Casper en Roel verlieten het veld.
Chiel, Mats, Kjelt en Roel D (captain) werden ingebracht.
In de tweede helft kwam er wat meer tegenstand van DTC en Reutum ging nog slordiger spelen.
Chiel en Mats wisten nog wel het doel te vinden waardoor de eindstand op 1-5 kwam te staan.
Een wedstrijd in de benen zullen we maar zeggen.
De wil is er, de conditie komt er, nu nog de nauwkeurigheid en spelritme opdoen en dan zal Reutum 2 op 25 september klaar zijn voor de competitie.

Volgende week komt Noaber Fleringen 2 op bezoek, aftrap 09.30 uur, tot dan!