nieuws   30 januari 2022     1 foto
Reutum 2 begint 2022 met een overwinning.

Na een lange winterslaap mocht Reutum 2 weer eens een wedstrijd spelen. Een oefenduel tegen De Lutte 2.
De competitiestart is uitgesteld tot 20 februari dus is er voor de mannen van Rob Veelers, Raymond Deterink en Dennis Huiskes alle ruimte om fit te worden.
Om 11.15 uur werd er onder leiding van de heer Wippo afgetrapt op het hoogste veld van De Lutte.
De eerste 5 minuten van de wedstrijd waren meteen het spannendst, Reutum 2 wist in deze fase maar liefst vier 100% kansen om zeep te helpen, met name Casper Kuipers had zijn vizier niet scherp deze ochtend.
De voorsprong kwam toch snel want Jan Aarnink wist op aangeven van Maurice Kuipers de 0-1 te maken.
De eerste 20 minuten waren voor Reutum en daarna kwam De Lutte ook wat beter in zijn spel.
Rick Blokhuis had de 0-2 voor het binnentikken maar zag met een harde kreun zijn kopbal millimeters langs de paal gaan.
Niet veel later viel uit het niets de 1-1. Een slim hakje viel voor de voeten van een middenvelder die onberispelijk raak schoot.
Ruststand 1-1.

Twee wissels in de rust, Rick Blokhuis en Maddi van de Aa werden vervangen door Stan Morskieft en Roel Mensink.
De tweede helft begon De Lutte wat brutaler en kreeg het meer kansen. Toch viel de 1-2 aan de andere kant. Een slimme pass van Casper Kuipers op Jan Aarnink werd prima aangenomen en perfect afgerond.
Niet veel later na een hilarische scrimmage was er de 2-2, de spits kon simpel binnen tikken nadat de gehele verdediging inclusief keeper van Reutum op de grond lag.
Roel Booyink kwam na maanden terug op het veld en verving de moegestreden Casper Kuipers.
De onvermoeibare Maurice Kuipers zette goed door bij de 2-3, Roel Booyink gaf voor op Jop Vrerink die een prima wedstrijd beloonde met een doelpunt.
De Lutte raakte nog de lat en Mart Lammerink zette de stand op 2-4 met een mooi schot op aangeven van Maurice.
Roel Booyink schoot ook nog op de lat en toen was de koek wel op voor beide partijen.

Eindstand 2-4 en een prima oefenwedstrijd in de benen.

Volgende week zaterdag oefent Reutum 2 tegen MVV 2 op de Kottenbrei.

Supporters tot dan!