nieuws   24 november 2019     1 foto
Reutum 2 - UD W. 2 3-0
In de laatste thuiswedstrijd van dit jaar kreeg Reutum 2 bezoek van de buren uit Weerselo.
UD 2 was de tegenstander op dit vroege tijdstip. Om 09.00 uur werd er afgetrapt onder leiding van de heer Tafaz. UD begon afwachtend en liet Reutum het spel maken.
Uit een hoekschop viel vrij snel de 1-0 door Mart Lammerink die de bal goed op de pantoffel nam.
Lex oude Kotte kreeg nog een goede kans maar schoot naast in kansrijke positie. De 2-0 kwam uit een strafschop gemaakt door spits Rick Blokhuis nadat er een overtreding op Mart Lammerink was gemaakt. In de rust werd Lex oude Kotte vervangen voor Casper Kuipers en net na rust werd keeper Jurre Groothuis gewisseld voor Bas Lansink.
Reutum 2 speelde prima maar wist de kansen niet om te zetten in doelpunten. Een tegenvaller was het uitvallen van Roel Mensink die werd vervangen door Maddi van der Aa.
Omdat er weinig gebeurde in het speelveld werd Jeroen Lammerink vervangen en wel door Jan Morskieft. Jan bleek direct dreigend en gaf een goede assist op Roel Booyink die de 3-0 binnenschoot. Casper Kuipers kreeg de laatste kans van de wedstrijd maar besloot naast te schieten.
Eindstand 3-0 en met een dikverdiende overwinning op zak kan Reutum 2 zich richten op de laatste twee wedstrijden van dit jaar. Volgende week Emos uit. Aanvang 09.30 uur in Enschede.
Tot dan!