verslag   06 oktober 2019     1 foto
Reutum 2 wint mooie voetbalwedstrijd
Zondagmorgen 09.45 uur. De altijd beladen KuiperbergDerby staat op het menu. Reutum 2 ontwaakt waarbij de ene speler op tijd op de Kottenbrei komt en de ander nog even moet worden wakker gebeld.
Bays, Mayrhofen en Denekamp undercover worden besproken en het belangrijkste is dat Ties een goede nacht heeft gehad. Namens Reutum 2 wensen we Ties en zijn familie heel veel beterschap!
Dan bespreken we de wedstrijd en op naar “de stad”.
Een frisse wind waait over het sportpark waar de wedstrijd iets over 11 uur aanvangt.
Een leuke pot voetbal ontstaat waarbij beide teams prima voetbal laten zien en er kansen aan beide zijde zijn. Jord schiet via de keeper op de paal en ook de rechtsbuiten van Kosc schiet naast Jurre op het aluminium.
De scheidsrechter laat de eerste helft prima doorlopen en hoeft weinig op te treden. De 44e minuut vangt aan een een hoekschop van Roel vlieg hoog voor de goal waar Rick wel raad mee weet. 0-1 rust.
De tweede helft wordt Jop gewisseld voor Mick en begint Reutum prima. De 0-2 hangt in de lucht maar de keeper van Kosc weet zijn doel schoon te houden.
Reutum domineert maar Kosc komt er aantal keren gevaarlijk uit. De scheidsrechter vergeet op dit punt zijn fluit waardoor een aantal pittige overtredingen niet worden bestraft.
Roel pakt een verdiende gele kaart door een hands te maken alleen vergeet de scheidsrechter de rechtsback van Kosc ook te bestraffen voor enkele lompe overtredingen. De wedstrijd kabbelt voort en een hoekschop van Reutum levert bijna de 0-2 op maar de bal zeilt voorlangs.
Roel mag nog een keer alleen op de keeper af maar schiet helaas recht op de doelman.
Roel wordt hierna vervangen door Jan die daarmee zijn rentree weer maakt. De 1-1 volgt in de 80e minuut door mooi combinatievoetbal van Kosc. Good old Harm Bossink schiet de bal zuiver achter Jurre.
Reutum 2 heeft het lastig maar weet uit een hoekschop toch de 1-2 op het scorebord te krijgen. Jord kopt raak na een voorzet van broer Maddi.
De energie is weg bij Kosc en het wachten is op het eindsignaal maar de dienstdoende scheidsrechter deze ochtend haalt zomaar 10 minuten blessuretijd uit zijn hoge hoedje.
Geen probleem voor Reutum maar een beetje onnodig.
Affluiten en de punten mee over de Kuiperberg richting Reutum!
Een leuke voetbalpot met een uiteindelijk verdiende winnaar.
Reutum 2 draait prima mee met 9 punten uit 3 wedstrijden.
Aankomend weekend staat Sdc op het programma. Aanvang 09.30 uur op de Kottenbrei te Reutum.
Tot dan!