nieuws   02 juni 2022     1 foto
Reutum 1 periodekampioen?!

Maandag, Tweede Pinksterdag, speelt Reutum 1 de laatste wedstrijd van de competitie tegen LSV. En wat voor één! Bij winst pakt Reutum niet alleen de tweede plek in de eindstand, wat natuurlijk een bijzonder knappe prestatie is, maar leggen ze tevens beslag op de derde periode. En dat betekent nacompetitie. Hoe mooi is dat!
Reutum 1 kan altijd rekenen op een grote vaste groep supporters, maar voor deze wedstrijd roepen wij alle Blauw-gele supporters oud en jong , groot en klein, ons eerste elftal te steunen in de race om een periodeticket.  De spelers en begeleiding verdienen dit na nu al een fantastisch seizoen.

De wedstrijd wordt in Lonneker gespeeld en begint om 14.00 uur.

Het kan dus een mooie Tweede Pinksterdag worden en na afloop is er bij winst vanaf ongeveer 16.30 uur voor het team en de supporters een gezellig feestje in de kantine op de Kottenbrei.

Bestuur VV Reutum