nieuws   01 oktober 2019     1 foto
Regels m.b.t. de doelen op het kunstgrasveld

Willen jullie op het kunstgrasveld alleen de doelen  ( 5m x 2m  doelen, en de 7.32m -2.44m doelen)  met wielen gebruiken!
De -grotere- doelen zonder wielen hebben scherpe hoeken die het kunstgrasveld kunnen beschadigen, en zijn daarom niet geschikt voor gebruik op het kunstgrasveld.
De kleine (pupillen-instroom)  doeltjes zonder wielen mogen wel gebruikt worden.
Het slepen met doelen is niet toegestaan (graag optillen en verplaatsen/verrijden).
Verplaatsbare doelen niet over het hekwerk slepen maar door de toegangspoorten  ( Zie Foto   ) verplaatsen/verrijden.

Aan het eind van de training- of wedstrijd verplaatsbare doelen opruimen op hun daarvoor bestemde plek ( langs het trainingsveld of achter het (Haarle) doel ) .
Tijdens wedstrijden mogen geen verplaatsbare doelen in de uitloopstroken staan.

Het zou mooi zijn dat na de trainingen op donderdag alleen de 4 doelen ( 5 x 2 doelen met wielen) nog op het kunstgrasveld staan, zodat die zaterdagmorgen door de pupillen en beide G-teams gebruikt kunnen worden. Na deze wedstrijden graag deze 4 doelen op het trainingsveld plaatsen, zodat op maandag de onderhouds-vut-ploeg het veld kan slepen, of het blad kan ruimen.
Het is niet toegestaan om deze (5x2) doelen op het tegelpad tussen het hoofdveld en het kunstgrasveld te plaatsen.

Laten we er met elkaar voor zorgen dat iedereen zijn “goaltje” bijdraagt om de Kottenbrei  mooi en netjes te houden.