nieuws   21 oktober 2021     1 foto
Programma Voorbeschouwing Uitslagen 23 tot en met 25 oktober 2021

Reutum 1 – DSVD 1 eindigde in 2-2. Gezien het spelbeeld was het gelijkspel een goede afspiegeling. DSVD was de betere ploeg in de eerste helft en nam een 1-2 voorsprong,
Reutum was in de tweede helft de bovenliggende ploeg en had zelfs net voor tijd de grootste kans op de overwinning maar de strafschop werd gemist.

Voorbeschouwing:
Tweede kaartavond & interessant voetbalweekend op het programma voor VV Reutum

Terwijl de jeugd van VV Reutum geniet van de laatste dagen herfstvakantie staat een nieuw voetbal weekend voor de deur. Wat betreft het weer hebben we deze week ook weer kennis gemaakt met de herfst. Menig voetballer trok de lange broek aan en haalde een nat pak vanwege de regen op de Kottenbrei. Dat mocht de pret niet drukken en ook het fanatisme werd er niet minder om. Iedereen, van jong tot oud, trainde gemotiveerd om zo goed mogelijk aan de aftrap te staan bij de competitiewedstrijden van aankomend weekend. Voordat de bal in beweging wordt gebracht zal er op vrijdagavond eerst worden gestreden op de tweede kaartavond van dit seizoen. Komt allen hartenjagen of boonhaken om mooie prijzen!

VV Reutum MO13-1 zal de bal op zaterdagochtend om 08.30 uur voor het eerst laten rollen namens onze verenging als het team op bezoek gaat bij Excelsior’31 MO13-3. De meiden zitten in de ‘winning-mood’, zo kunnen we wel stellen. In de eerste drie wedstrijden van het seizoen pakten ze de volle buit met negen punten dankzij maar liefst 35 gescoorde doelpunten. Toch staat VV Reutum niet bovenaan in deze competitie omdat TVC MO13-1 een nóg beter doelsaldo heeft. Later op diezelfde zaterdag zullen JO14-1 (uit tegen SVV'56/Kloosterhaar), JO15-1 (thuis tegen Gramsbergen om 13.30 uur) en JO17-1 (uit tegen Berghuizen) aftrappen.
VV Reutum JO19-1 speelt een echte derby in Manderveen tegen VMC JO19-1. Op papier lijkt dat een zware pot te worden voor de ploeg van Machiel Steggink en Koen Morskieft. Waar VMC met negen uit drie aan de leiding gaat in de competitie, vindt Reutum zichzelf terug op de tiende plek met slechts drie punten. Werk aan de winkel boys! Succes.

Op zondag zal VV Reutum 4 als enige seniorenteam niet in actie komen. Een aantal spelers heeft schoon genoeg van het herfstachtige weer in Nederland en verruilde de lange trainingsbroek deze week voor een korte broek in de zon van Malaga. Veel plezier daar jongens! VV Reutum 2 komt zondag als eerst in actie. De ploeg van Rob Veelers ontvangt op eigen veld Rood Zwart 2 en zal willen winnen om bovenin mee te blijven doen. Reutum 3 gaat om 10.00 uur op bezoek bij Stevo 8 en de veteranen nemen het op dezelfde tijd op tegen Quick’20 in Oldenzaal. De vrouwen van VV Reutum spelen om 11.30 uur in Tilligte tegen DTC om de ongeslagen status vast te houden. Na twee overwinningen en een gelijkspel staan de dames op een keurige derde plek.

Na twee overwinningen op rij, tien gescoorde doelpunten en zes tegengoals heeft het eerste elftal van VV Reutum het publiek de afgelopen twee weken volop weten te vermaken. Dankzij een uitstekende teamprestatie werd het puntenaantal vorige week verdubbeld van drie naar zes en daar wil de ploeg van Peter Bokma op voortborduren. Maar tegenstander DSVD heeft ook prima weken achter de rug. Wat heet, de Deurningers zijn nog ongeslagen deze competitie en vinden zichzelf terug op de vierde plek dankzij twee overwinningen en twee gelijke spelen. Zondag zal bepaald worden wie aanhaakt bij de ploegen bovenin. Kan Reutum een ‘drie op een rij’ neerzetten of blijft het voor DSVD bij nul verliespunten?
Pupil van de week  bij de wedstrijd die onder leiding staat van scheIdsrechter van Laar,  is Per Steggink. Per is speler van Reutum JO12 dat in de eerste fase kampioen werd.

Allen een fijn voetbalweekend toegewenst!

Uitslagen zaterdag 23 oktober 2021
VMC JO19-1 - Reutum JO19-1 ----5-0
Berghuizen JO17-1 - Reutum JO17-1----3-3
Reutum JO15-1 - Gramsbergen JO15-1JM ----1-1