nieuws   06 juni 2019     1 foto
Programma 7 juni tm 10 juni 2019

Kameradentoernooi
Vrijdag 7 juni is er vanaf 18.30 uur het jaarlijkse kameradentoernooi op de Kottenbrei.
Ieder jaar wordt dit door en voor verschillende kameradengroepen uit Reutum en Haarle georganiseerd
Contactpersoon dit jaar is Jop Vrerink.

Jeugdjaarvergadering:
Deze zal plaats vinden op zaterdag 8 juni om 17.30 uur op de Kottenbrei.
Zoals gewoonlijk zal worden teruggeblikt  (o.a. door  verslagen van alle jeugdelftallen) op het afgelopen seizoen.
De voorlopige indeling van spelers, leiders en trainers voor het volgende seizoen zal worden  bekend gemaakt door de Technische Jeugd Commissie.
Hoogte punt tijdens deze vergadering is de bekendmaking van de  (31  ) speler en  de jeugdsportploeg van het jaar van vv Reutum.

Pfingstturnier Vorwarts Nordhorn
Op 2e Pinksterdag nemen JO8, JO9 en  JO10 van VV Reutum deel aan het Pfingstturnier bij SV Vorwarts in Nordhorn.
Een mooi opgezet toernooi op het hoofdveld van de SV Vorwärts am Immenweg 97, 48531 Nordhorn, dat om 10.45 uur begint met het voorstellen van de deelnemende teams.
SV Vorwarts bestaat dit jaar 100 jaar, en van 7 tot 16 juni viert der 'Traditionsverein' dit met een 'Festwoche'.
Es gibt  Kaffee, Kuchen, Brötchen, Pommes,  und Fussball wird auch noch gespielt.
In juli zijn diverse jeugdteams van Vorwarts weer een paar dagen te gast bij de Molenberg.

Nacompetitie

Op 2e Pinksterdag ware er ook  de volgende nacompetitiewedstrijden die van belang zijn voor de Derde klasse A 2019-2020.

Voor plek in de Tweede Klasse
NEO - De Tukkers ----5-2
Overwetering - Sportlust Glanerbrug ----3-2

NEO speelt op 16 juni de finale tegen Overwetering. De winnaar promoveert naar de Tweede Klasse.

Voor plek in de Derde Klasse
KOSC - RSC ----1-3  RSC promoveert naar de Derde Klasse.