nieuws   01 juni 2023     1 foto
Programma - voorbeschouwing - uitslagen 2 juni tm 4 juni 2023

Het avontuur van Reutum  1 in de Tweede Klasse is weer voorbij.
Na een jaar in de Tweede klasse te hebben gespeeld keert Reutum weer terug naar een niveau lager, de derde Klasse.
Het ontlopen van rechtstreekse degradatie was voor het team al een prestatie van formaat, gezien de versterkte degradatieregeling.
Misschien wel groter dan de promotie in juni 2022.

Reutum kwam vanmiddag al vlot op 1-0  (Stijn) en kreeg kansen op 2-0 maar die kansen werden niet benut, iets wat Beekbergen wel lukte (1-2).
Na een halfuur kwam Reutum weer op gelijke hoogte door een doelpunt van Mark.

In de tweede heft kwam Beekbergen via een strafschop op 2-3 en moest Reutum met 10 man verder (2x geel Wout).
Hierna liepen de bezoekers verder uit naar 2-5 en mag het volgende week opnemen tegen Lemelerveld.
Voor Reutum is het devies “verwerken en opnieuw beginnen”.

 

Voorbeschouwing:

Aankomend weekend een afsluitend Feestweekend bij de V.V. Reutum.

Op vrijdagavond trappen we het weekend af met de jaarlijkse jeugdjaarvergadering.
Onder leiding van Matthijs Kolman, Martijn Wildemors, Dennis Morskieft en Koen Warring zal deze spannende avond voor de jeugdleden plaatsvinden. Wie wordt er Sporter van het jaar? En welk team wordt Team van het jaar 2023? Alles zal op vrijdagavond duidelijk worden.

Op zaterdagochtend begint de basisschool van groep 0 t/m 4 aan de Voetbal Spelletjesdag en ’s middags zijn de oudere kinderen aan de beurt. Ellen Veldhuis heeft samen met andere vrijwilligers een super gezellige dag samengesteld dus allemaal veel plezier gewenst!
Na de Spelletjesdag zal het Kameradentoernooi worden gespeeld, dit jaarlijkse toernooi dat wordt georganiseerd door Ralf Benerink heeft dit jaar 6 deelnemende teams die strijden om een plek in de finale die rond 19.00 uur wordt gespeeld.Daarna is er de gezellige feestavond voor alle leden en inwoners van Reutum onder het genot van muziek van DJ Madhouse. Deze avond wordt georganiseerd door Ronald Pouwel, Tom Holsink en  Luuk Mensink.
Voor de inwendige mens zal de catering klaarstaan die onder bezielende leiding van Monique Stevelink wordt aangestuurd

Zondagmorgen is het tijd voor het David en Goliathtoernooi! Helaas dit jaar met enkel 4 deelnemende verenigingen. Stevo, TVC en Manderveen reizen met het 1e elftal en JO-09 naar Reutum af en zullen met elkaar een fijn toernooi afwerken op de zondagmorgen. Organisatie is in handen van Koen Warring, Rob Veelers en Ilona Kuipers.
Om 15.00 uur start de nacompetitie voor het 1e elftal van Reutum met een thuiswedstrijd tegen Beekbergen. Een tegenstander wat in de 3e klasse een prima seizoen heeft gedraaid en graag deze lijn zal door willen zetten. Het elftal van Peter Bokma heeft zijn laatste strohalm voor de 2e klasse vorig weekend gepakt en zal nagenoeg fit zijn om de degens te kruisen tegen deze onbekende tegenstander.
De wedstrijd staat onder leiding van een scheidsrechterstrio, namelijk de heren: Maestre Rocha, Groothuismink en Lammers.
We hopen dat de wedstrijd wordt bezocht door vele toeschouwers.

Uitslagen zondag 4 juni 2023
Reutum 1 - vv Beekbergen 1 ---- 2-5
De Tukkers Vr.3 - Reutum Vr.1---- 
 
Uitslagen in de poule van VV Reutum
Eilermark 1 - MVV '29 1 ---- 2-0
Reutum 1 - Beekbergen 1 ---- 2-5
Wijhe '92 1 - Lemelerveld 1 ---- 0-3