nieuws   30 mei 2019     1 foto
Programma 1 juni , met 2 finales

Reutum JO10 wint bekerfinale
Reutum JO10 is vanmorgen  in Markelo na een uiterst spannende bekerfinale tegen Grol JO10-2
die in 4-4 eindigde, na strafschoppen winnaar van de KNVB beker geworden.
Leiders, trainers en spelers van harte gefeliciteerd.
Een verslag volgt.

Spelregelfinale.
Het spelregelteam is vandaag in Apeldoorn 4e en 6e geworden bij de nationale finale.
Na een minimale voorbereiding moesten de Reutummers hun meerdere erkennen in RSV (Rotterdamse Scheidsrechtersvereniging).
De jonge Rotterdamse scheidsrechters lieten zien dat wekelijkse spelregeltraining, gedurende het gehele seizoen seizoen leidt tot betere kennis
van de regels.

Zij gingen met de door de sponsor van het Reutums spelregelteam (Exxellence) beschikbaar gestelde wisselbeker naar Rotterdam.
De prima organisatie was in handen van de Landelijke Scheidsrechterscommissie en de zeer gastvrije Apeldoornse Scheidsrechtersvereniging.

Uitslagen zaterdag 1 juni 2019
Reutum JO10-1G - Grol JO10-2 Bekerfinale te Markelo,  4-4, Reutum wint na strafschoppen
09:00 ---- Reutum JO8-1G - KOSC JO8-2 o.l.v. eigen leiders