nieuws   14 juni 2022     1 foto
Programma- voorbeschouwing 15 juni 2022

Reutum 1 heeft woensdagavond de finale bereikt van de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse. De Reutummers wonnen op eigen veld met 5-1 van tweedeklasser Wijhe ’92.
Ja, en op die uitslag was gezien de kansenverhouding niet veel op af te dingen.
Doelpunten kwamen op naam Sam (2) Stijn (2) en Wout Mensink.

In de eindstrijd voor een plek in de tweede klasse is Avanti Wilskracht zondag de tegenstander. De wedsrijd wordt gespeeld op Sportpark de Noork ( BWO) in Hengelo.
En het begint gewoon weer met 0-0!

Voorbeschouwing 
Tweede ronde nacompetitie: VV Reutum 1 – Wijhe ’92 1  

 Het zal u niet zijn ontgaan. Door een spannende slotfase in winst om te zetten tegen Warneveldse Boys heeft VV Reutum zich geplaatst voor de tweede ronde van de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse. Omdat Wijhe’92 dankzij een fantastisch doelpunt won van onze ‘gemeentebuur’ MVV’29 gaat ons vlaggenschip het opnemen tegen de rood-witte brigade die strijd tegen degradatie.  
Net als afgelopen zondag treft VV Reutum een ploeg die onbekend is voor iedere selectiespeler. Althans, tot afgelopen zondag was dat het geval. Menig clublid van VV Reutum kwam de afgelopen dagen ineens een goal van Wijhe’92 tegen in zijn of haar tijdlijn op Instagram. Als je goals à la Zlatan Ibrahimovic maakt dan kom je op de kanalen van ESPN terecht, zo bleek. Lars, een speler van Wijhe, wist middels een prachtige hakbal een voorzet tot goal te promoveren en schonk Wijhe hiermee de drie punten. Het bleek een goal die ‘viral’ ging.  
 
ESPN NL (@espnnl) heeft een bericht geplaatst op Instagram • 13 Jun 2022 om 5:44 (UTC)
 
Goed, dat was de eerste kennismaking met Wijhe’92. Een, naar eigen zeggen, sprankelende dorpsvereniging waar wordt gevoetbald en gehandbald. De club kent maar liefst 1100 leden en is dus qua omvang een tikkeltje groter dan VV Reutum. Het afgelopen jaar wist het eerste elftal zich niet direct veilig te spelen in 2J. Maar dankzij de 24 verzamelde punten en de behaalde twaalfde plek eindigden ze wel boven Barbaros en Vogido. Nacompetitie was dus het gevolg. In de eerste ronde werd met 2-1 gewonnen van onze ‘gemeentebuur’ MVV’29 uit Harbrinkhoek.  
Gezien die uitslag is Wijhe’92 een ploeg die serieus genomen dient te worden. Het zal een pittig potje worden, wetende dat Reutum de batterijen de afgelopen dagen weer heeft vol laten lopen om wederom alles te geven. We hopen op een mooie krachtmeting en natuurlijk een succesvolle volgende wedstrijd voor ons geel-blauwe team.
Woensdagavond om 20.00 uur vindt de aftrap tussen VV Reutum en Wijhe’92 plaats. Het officiële tijdstip van 19.00 uur is dus iets verlaat.  
  
Uitslag woensdag 15 juni 2022
Reutum 1 - Wijhe '92 ----5-1

Overige nacompetitiewedstrijden
Woensdag 15 juni nacompetitie 2e klasse/3e klasse
KCVO 1 - Avanti W. 1 ----1-3
Reutum 1 - Wijhe '92 1 ----5-1

Uitslagen Woensdag 15 juni nacompetitie 3e klasse/4e klasse
AVC La Premiëre - Vios Beltrum ----2-1
BVV Borne - FC Dinxperlo ----0-1
SV Delden - UDI Enschede ----5-1
Sp.Lochem - VC Fleringen ----1-1, Fleringen wint na strafschoppen