nieuws   14 oktober 2021     1 foto
Programma - Voorbeschouwing - Uitslagen 16 tm 19 oktober 2021

Reutum 1 heeft de overwinning op Luctor et Emergo van vorige week een goed en knap vervolg gegeven in  Enschede.
Op bezoek bij UDI won Reutum 1 vanmiddag met 2-5.
UDI was volgens de aanwezige toeschouwers van Reutum voetballend de betere ploeg maar de mannen van Peter Bokma wisten meer kansen te creëren en te benutten.
Mede dankzij de goed keepende Jurre Groothuis gingen de punten uiteindelijk toch verdiend mee naar Reutum. Volgende week in Reutum wacht DSVD.

VV Reutum wacht incompleet speelweekend na bijna perfecte zondag

VV Reutum gaat een incompleet speelweekend tegemoet. VV Reutum twee, het derde en het veteranenteam krijgen vrijaf nadat de sfeer afgelopen weekend uitstekend te noemen was op de Kottenbrei. Alleen het Veteranenteam zag op een mooie voetbalzondag geen drie punten bijgeschreven worden. VV Reutum 1 won het spektakelstuk van Luctor et Emergo, het tweede tankte vertrouwen door nipt van buurman RSC in Rossum te winnen en ook VV Reutum 3, VV Reutum 4 en VV Reutum Dames 1 boekten een knappe overwinning. Dat lekkere gevoel van winnen kan dus alleen voor VV Reutum 1 en het vierde een vervolg krijgen in het aankomende voetbalweekend. Het vlaggenschip van onze vereniging gaat onder leiding van Peter Bokma op bezoek bij het nog puntloze UDI in Enschede. Waar VV Reutum afgelopen zondag de derde competitiewedstrijd voor het eerst wist te winnen, ging tegenstander UDI voor de derde keer op rij onderuit. Achtereenvolgens werd deze competitie verloren van RSC, Avanti en Losser.  In Enschede zal VV Reutum de weg naar boven willen vervolgen, om 14.00 uur wordt er afgetrapt.

Op zaterdagmiddag ontvangt VV Reutum JO19-1 op de Kottenbrei Hector JO19-1 om 14.00 uur. Het team van leiders Koen Morskieft en Machiel Steggink kent een lastige seizoenstart met twee nederlagen achter elkaar. Hopelijk neemt het oudste juniorenteam het goede voorbeeld van het eerste elftal over door de derde wedstrijd wel in winst om te zetten om zodoende een sprong op de ranglijst te maken.

Verder speelt VV Reutum G1G om 11.30 uur op zaterdag een uitwedstrijd tegen Oranje Nassau G1 en VV Reutum MO13-1 neemt het op de Kottenbrei om 11.00 uur op tegen Achilles’12 MO13-1.

Allen een fijn voetbalweekend toegewenst!

Uitslagen  zaterdag 16 oktober 2021
Oranje Nassau G1 - Reutum G1G ----5-3