nieuws   11 november 2021     1 foto
Voorbeschouwing - Uitslagen 13 tm 17 november 2021

WVV '34  - Reutum 1  (restant van de wedstrijd die op 26 september bij 4-0 gestaakt werd vanwege een blessure bij de scheidsrechter).
Reutum wint de 23 minuten (1-2) maar niet de wedstrijd die onder leiding stond van scheidsrechter G. Harmelink uit Deventer.
Einduitslag WVV'34 - Reutum   5-2.
Zondag speelt Reutum 1 een uitwedstrijd bij de nr. 2 Avanti Wilskracht.

TVC'28 - Reutum 1

Reutum 1 is er bij  TVC’28 niet in geslaagd om voor een bekerstunt te zorgen.
In Tubbergen werd het 3-1 voor de eersteklasser. Het werd vooral voor Reutum een wedstrijd van de gemiste kansen  De eerste gemiste kans was al op de vrijdagavond bij de persconferentie te noteren, voordat deze derby überhaupt begonnen was. Geen publiek dus bij deze derby.
Het spel van de blauwgelen was niet slecht  maar het missen van (grote) kansen was deze zondagmiddag (weer) het grote euvel bij de Reutummers.
TVC was effectiever en won met 3-1 en bekert dus door.

Voorbeschouwing 11 november op het voetbalweekend

Marginaal speelweekend op komst voor VV Reutum

Vanwege een ingepland ‘inhaalweekend’ komen lang niet alle VV Reutum-teams in actie komend weekend. Iedereen zal het wel meegekregen hebben, de Corona-maatregelen worden weer aangescherpt door de overheid. Het virus heeft voor de jongste VV Reutum-jeugd vervelende gevolgen aankomend weekend. Zowel de spelers van JO9-1 als JO9-2 kunnen op zaterdag niet het voetbalveld op. De wedstrijden tegen respectievelijk DSVD JO9-1 en Kosc JO9-2 zijn afgelast omdat er op de Reutumse school te veel besmettingen zijn voorgevallen in deze klas.

Reutum JO8-1JM kan wel in actie komen. Om 08.45 uur ontvangt het gemengde jongens en meisjes team van Rik Lammerink en Martijn Wildemors Stevo JO8-2JM. Kars Wilmink gaat deze wedstrijd in goede banen leiden als scheidsrechter. Ook VV Reutum JO11-1, JO12-1 en G1G spelen zaterdagochtend thuis op de Kottenbrei. Naast Kars Wilmink fluiten ook Guus Droste en Jan Benerink, allen succes en bedankt voor de inzet.

Beker- en inhaalwedstrijden op zondag

De zondag staat ook in het teken van inhaalwedstrijden en een bekerwedstrijd voor VV Reutum 1. De Veteranen spelen om 09.00 uur thuis tegen EFC PW 1885. De 35-plussers zullen gebrand zijn op een goed resultaat, gezien het feit vorige week werd verloren van Fleringen. Mocht VV Reutum winnen dan komt het op gelijke hoogte met EFC. Voor VV Reutum 2 staat eveneens een inhaalduel op het programma. Vorige week kreeg de leiding van het tweede bericht vanuit Enschede dat binnen het team van Victoria’28 teveel Corona-besmettingen waren geconstateerd waardoor er op zondag niet afgetrapt kon worden. Nu, slechts een week later zijn de spelers van Victoria hersteld en komen ze alsnog naar Reutum om het duel te spelen. De nare bijsmaak van het verlies tegen SDC bleef door de afgelasting van vorige week lang in de mond hangen bij spelers en staf van het tweede. Zondag kan orde op zaken worden gesteld. Wint Reutum van Victoria (vier punten na vijf wedstrijden) dan meldt het zich weer bij de top van de competitie met twaalf punten uit zes wedstrijden. Succes mannen!

Uitdagende bekerwedstrijd VV Reutum 1

Voor VV Reutum 1 is er tijdens de loting een uitdagende bekerwedstrijd uit de koker gekomen. De ploeg van Peter Bokma mag afreizen naar Tubbergen om zich te meten met TVC’28 1. Waar Reutum vorige week goed speelde, maar een zure nederlaag kreeg te verwerken (0-1 tegen MVV) won TVC de burenclash met Stevo met diezelfde cijfers. Daardoor wist TVC met veel zelfvertrouwen uit de ‘El Clásico van de gemeente Tubbergen’ zoals ze het zelf omschrijven, te komen. Voor VV Reutum een mooie kans om het goede spelbeeld door te trekken tegen een tegenstander van formaat. Grappig detail is dat de wedstrijd onder leiding staat van scheidsrechter Tonnie Westerhof uit… Jawel,  Geesteren. Hij haalde zijn diploma tegelijkertijd met Reutumse scheidsrechters Machiel Steggink, Roy Nijland en Koen Warring in 2014 op de Kottenbrei. Spelers, supporters en staf veel succes en plezier in Tubbergen!

Allen een fijn voetbalweekend toegewenst!
Hou rekening met de nieuwe coronamaatregelen van vrijdag 12 november. Helaas mogen vanaf zondag bij wedstrijden geen toeschouwers meer aanwezig zijn.
Zie ook het ander nieuwsitem op deze site.

Uitslagen zaterdag 13 november 2021
Reutum G1G - ST:DOS'37/DETO G1 ----3-9
Reutum JO12-1 - Oranje Nassau JO12-1 ----2-2
Reutum JO11-1 - Vogido JO11-1 ----7-6