nieuws   17 februari 2022     1 foto
Programma - Voorbeschouwing - uitslagen 19 februari tm 23 februari 2022

Reutum 1 won vanmiddag op het nieuwe kunstgrasveld van BVV Borne, dat op sommige plekken door de vele  regen moeilijk bespeelbaar was, verdiend met 2-4 van BVV Borne.
Reutum had bij rust een 1-2 voorsprong door doelpunten van Daan en Lex.
Met ook de  harde wind als spelbepaler werd het uiteindelijk 2-4 voor Reutum dankzij doelpunten van Wout Mensink en Sam Holsink.

Voorbeschouwing: Rustig voetbalweekend op komst voor VV Reutum, topper voor VV Reutum 3

Alsof de wind alle wedstrijden van het speelprogramma heeft geveegd, zo lijkt het wanneer je als Reutummer naar aankomend voetbalweekend kijkt. Verspreid over de zaterdag en de zondag vinden er slechts zes wedstrijden plaats waarin een team van VV Reutum in actie komt. 

Wanneer storm Eunice (hopelijk) weer is gaan liggen in Nederland, zal het op de Kottenbrei eveneens rustig zijn. Op zaterdagochtend zijn veel jeugdteams vrij wat betreft het voetballen van wedstrijden. VV Reutum JO14-1 JM brengt de bal (pas) om 11.00 uur voor het eerst aan het rollen namens onze club op bezoek bij La Premiere. De eerste competitiewedstrijd van dit team in het jaar 2022. Dat is opmerkelijk, aangezien DTC in diezelfde competitie al drie wedstrijden heeft gespeeld. ‘LAP’ heeft de eerste driepunter ook al binnen, dus Reutum weet dat het aan de bak kan. Succes in Almelo jongens en meiden!

Op zaterdagmiddag vinden nog twee oefenduels plaats voor JO15-1 en JO19-1. Om 14.00 uur trappen de jongens van JO15-1 af in en tegen Langeveen om wat aan de vorm te werken. Dat is nodig ook, gezien het feit dat de eerste competitiewedstrijd vorige week verloren ging tegen Almelo met maar liefst 9-3. Om 16.00 uur speelt VV Reutum JO19-1 eveneens tegen Langeveen, maar dan op eigen veld. Zij zullen het zelfvertrouwen ook een boost willen geven nadat vorige week met 2-1 werd verloren van Zenderen Vooruit. Na drie competitieduels te hebben gespeeld staat de teller pas op drie punten door één overwinning en twee nederlagen. 

Topper voor VV Reutum 3
Ook op zondag slechts drie wedstrijden voor teams van VV Reutum. De topper van deze dag gaat gespeeld worden in Harbrinkhoek. Nummer twee MVV’29 6 ontvangt daar koploper VV Reutum 3 en beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning. Het derde staat namelijk soeverein aan kop door alle negen voorgaande competitiewedstrijden overtuigend in winst om te zetten. De doelcijfers 80 voor en slechts 8 tegen spreken boekdelen. Maar vlak MVV niet uit. De nummer twee blijft met zeven overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag als enige in de buurt van VV Reutum en zal de competitie weer spannend willen maken door het verschil op de ranglijst te verkleinen naar twee punten. Wint VV Reutum 3 in Harbrinkhoek dan kan er alvast wat wind in de banden van de kampioenswagen worden geblazen. 
VV Reutum 4 komt ook in actie aanstaande zondag. Zij krijgen de koploper van de competitie, namelijk KOSC 8 op bezoek. De Reutummers zullen aan de bak moeten gezien KOSC alle wedstrijden nog wist te winnen. Het vierde vindt zichzelf terug op de zevende plaats, maar wie weet kan Reutum stunten op de eigen Kottenbrei.

Het eerste elftal gaat zondag op bezoek bij nummerlaatst Borne. Na de prachtige overwinning op Avanti wil Reutum een vervolg geven aan deze lekkere start van de tweede competitiehelft. Dat moet gebeuren op het nieuwe kunstgrasveld van Borne. De met kurk ingestrooide mat is volgens de club toekomstbestendig, maar kan Reutum hierop ook mooi voetbal laten zien? Dat gaan we zondag beleven. We hopen weer op veel publiek. 
En voor de liefhebbers van Duits voetbal. Zondagmiddag om 14.00 uur oefenen SC-Union Emlicheim - SpVgg. Brandlecht Hestrup in Reutum.

https://www.fussball.de/spiel/sc-union-emlichheim-spvgg-brandlecht-hestrup/-/spiel/02HA6SOS3O000000VS5489B3VU9MQG4F#!/ 

Allen een fijn voetbalweekend toegewenst!

Programma zaterdag 19 februari 2022
Uitslag Competitie 
La Premiëre JO14-1 - Reutum JO14-1----3-3
UitslagOefenduel:
Reutum JO19-1 - Langeeen JO19-1----3-2
Afgelast zaterdag 19 februari 
Langeveen JO15-1 - Reutum JO15-1 (Oefenwedstrijd) afgelast

Programma - Uitslagen  zondag 20 februari 2022
14:00 ---- Borne 1 - Reutum 1 o.l.v. M. Blok
MVV '29 6 - Reutum 3 ----1-3
Kosc 8 ---- Reutum 4 ----2-0  (gespeeld op de Kottenbrei)
14:00---- SC Union Emlicheim-SpVvG. Brandlecht Hestrup (Freundschaftsspiel op de Kottenbrei)
 
Uitslagen  Derde Klasse A
Borne 1 - Reutum 1 ---- 2-4
Losser 1 - Saasveldia 1 ---- 0-2
MVV '29 1 - Luctor Et Emergo 1 ---- 4-0 
RSC 1 - TVO 1 ---- 2-3
UDI 1 - DSVD 1 ---- 0-0
Afgelast zondag 20 februari 2022
Avanti W. 1 - W.V.V.'34 1 ---- afgelast

Woensdag 23 februari 2022
(Freundschaftsspiel op de Kottenbrei)
20:15 ---- JSG Uelsen/ASC A1 - sv Olympia Uelsen 2