nieuws   26 mei 2022     1 foto
Programma - Voorbeschouwing - Uitslagen 27 mei tm 29 mei 2022

Reutum 1 wint vanmiddag (geflatteerd) met 4-1 van RSC Rossum, het team van oud VV Reutum trainer Marc Wijnreder.
Reutum kwam al vrij vlot op voorsprong, waarna  RSC, dat vooral in de eerste helft de voetballend betere ploeg was,  na een half uur terecht op gelijke hoogte kwam.
In de tweede helft waren beide ploegen beter aan elkaar gewaagd maar Reutum, dat beter met de kansen omging,   liep net als in de heenwedstrijd in Rossum door 3 doelpunten uit naar 1-4.
De doelpunten werden gemaakt door Sam (3) en Daan (1).
De slechts twintig jarige scheidsrechter Blaak floot een prima wedstrijd.

Reutum VR 1 ( 7-7) kampioen
Reutum Vrouwen 1 is vrijdagavond in de 7-7 competitie kampioen geworden.
In deze competitie zaten 5 teams, DETO,  SVVN,  STEVO,  TVC’28 en VV Reutum .
Deze teams speelden op 4 avonden onderlinge wedstrijden van 20 minuten.
Elke club was een keer aan de beurt om als gastvrouw te fungeren.
In het eerste seizoen kampioen worden, een prima prestatie. Gefeliciteerd!.

Feestlijke voetbalzondag op de Kottenbrei, komt allen naar VV Reutum!

Na het gemeentelijke voetbaltoernooi voor de oudste jeugdteams, dat werd gewonnen door TVC’28, maakt de Kottenbrei zich op voor een feestelijke voetbalzondag.
Op zaterdag zullen nog vier jeugdteams in het geel en blauw in actie komen.

De laatste loodjes van de competitie zijn aangebroken en dat is ook terug te zien in het wedstrijdprogramma. Slechts vier jeugdteams van VV Reutum hebben nog duels te spelen. VV Reutum MO12-1 gaat op bezoek bij Oranje Nassau JO12-2. De meiden spelen daarmee tegen de nummer twee van de competitie, terwijl ze zelf derde staan. Dit is een erg knappe prestatie, aangezien ze sinds de winterstop (na het kampioenschap te hebben gevierd) bij alleen maar jongens teams in de competitie zitten. Verslaan de meiden aanstaande zaterdag ON, dan is een knappe tweede plek het eindresultaat! Reutum JO8-1 JM gaat ook een uitwedstrijd spelen, zij mogen afreizen naar Tubbergen om het op te nemen tegen TVC’28 JO8-1JM. Voor Reutum JO9-2 worden op de Kottenbrei de kleedkamers geopend voor een wedstrijd tegen HHC Hardenberg JO9-2. Even later krijgt Reutum JO12-1 koploper Saasveldia JO12-1 op bezoek. Vanaf 10.00 uur gaat dit kampioensduel voor de bezoekers uit Saasveld beginnen. Er zal gewonnen moeten worden wil de champagne binnenkort ontkurkt kunnen worden, want VMC staat nog altijd op gelijke hoogte met de koploper. Beide ploegen hebben alle duels nog gewonnen.

Feestelijke voetbalzondag
Op zondagmiddag wordt het voetbaljaar op traditionele wijze afgesloten bij VV Reutum. Als vanouds vindt er een feestelijke afsluiting plaats voor alle leden, supporters, vrijwilligers en sponsoren van onze voetbalvereniging.
Maar eerst gaat er nog gevoetbald worden, althans door een paar teams. VV Reutum 2 gaat de op een na laatste wedstrijd van dit seizoen voetballen in Enschede. Middels touringcar zal er door het team worden afgereisd naar Enschede om te spelen tegen Avanti Wilskracht 3. Het tweede zal de laatste uitwedstrijd van dit succesvolle seizoen, immers alleen SDC bleek een maatje te groot in de competitie, willen winnen om voldaan terug te keren naar Reutum. Op de Kottenbrei zal het eerste elftal alles op alles zetten om de wedstrijd van ex-VV Reutum-trainer Marc Wijnreder te winnen. Inzet is nog altijd periodetitel 3 en bij gunstige uitslagen op andere velden en een eigen overwinning kan die zondag zelfs al worden veiliggesteld. Daarnaast strijdt ons vlaggenschip nog om de tweede plek in de derde klasse en dat zou een unieke prestatie zijn. De jongens zullen gebrand zijn, ze hebben iets goed te maken na de wedstrijd tegen Losser voor het hondstrouwe en soms kritische publiek.
Speler van de week is Jurre Groot Rouwen. Hij speelt in Reutum JO12-1, t team dat de 4e fase weer goed presteert.
We hopen op een mooi resultaat alvorens tweede Pinksterdag de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen zal plaatsvinden.

Tot zondag!

Allen een fijn (voetbal)weekend toegewenst!

Uitslagen vrijdag 27 mei 2022 7x7 ( bij Deto Vriezenveen)
Stevo VR1 - Reutum VR1----0-3
Reutum VR1 - TVC '28 VR1----5-1