nieuws   27 april 2023     1 foto
Programma - Voorbeschouwing - Uitslagen 29 april tm 3 mei 2023

Alle senioren verloren vandaag hun wedstrijd.
Vanmiddag moest Reutum 1, zonder sterkhouders Wout Mensink en Mark Morskieft aantreden in Lemelerveld.
Waar het in de thuiswedstrijd voor de winter nog een gelukkige 2-1 voor de Reutummers werd, trok Lemelerveld nu, op een hard en slecht te bespelen natuurgrasveld met 3-0 wel aan het langste eind.
De uitslag was volgens de kenners geflatteerd, maar de nederlaag voor een hardwerkend Reutum wel terecht.

Voorbeschouwing

Beperkt voetbalprogramma voor VV Reutum 

Het is de week van Koningsdag en meivakantie en dus wordt er aankomend weekend weinig gevoetbald door de VV Reutum-teams. Doordat alle teams uit spelen wordt er zelfs helemaal niet gespeeld op de Reutumse velden.  

Op zaterdag slechts twee duels. Beide teams die in actie komen spelen een uitwedstrijd. VV Reutum JO17-1JM reist af naar Hengelo om het op te nemen tegen de leeftijdsgenoten van ATC. De Reutummers zijn nog ongeslagen en willen in Hengelo de kampioensdroom in leven houden. ATC staat op de vijfde plek met vijf punten minder en een duel meer gespeeld. VV Reutum G1JM stapt in de auto richting Oldenzaal om te voetballen tegen De Esch G3. Dat betekent dat de Reutumse koplopers op bezoek gaan bij de nummer voorlaatst. Winst in dit inhaalduel moet er voor zorgen dat Reutum afstand neemt van nummer twee Oranje Nassau.  

Op zondag gaan de veteranen op bezoek bij AVC Heracles. De ervaren voetballers beleven een uitstekend seizoen en staan momenteel op de vierde plek. Winst in Almelo betekent echter dat de top drie wordt binnengedrongen doordat Reutum dan Zenderen Vooruit passeert. Het vierde elftal neemt het op tegen Vasse 4. Tegen deze laagvlieger moeten drie punten worden gepakt om binnenkort kampioen te kunnen worden. De voorsprong op de achtervolgers lijkt immens, maar doordat Fleringen 3 maar liefst vier wedstrijden minder heeft gespeeld mag Reutum zich vooralsnog niet rijk rekenen.  

Het eerste elftal gaat drie punten proberen te pakken in Lemelerveld. Een enorm belangrijke wedstrijd voor de ploeg van Peter Bokma. Na het verlies vorige week tegen Vorden is het belang van dit duel nog groter geworden. Wint Reutum dan doet het hele goede zaken wat betreft directe handhaving, maar verliest het dan moet er zelfs nog met spanning naar de plekken voor rechtstreekse degradatie worden gekeken. Erop of eronder dus zondag. Wil je mee naar dit spannende duel? Je kunt je nog inschrijven voor de bus.  

Allen een fijn (voetbal)weekend! 

Uitslagen zaterdag 29 april 2023
De Esch G3 ---- Reutum G1JM ---- 3-9
ATC'65 JO17-2 ---- Reutum JO17-1JM ---- 3-0

Uitslagen zondag 30 april 2023
Lemelerveld 1 ---- Reutum 1 ----3-0
Vasse 4 ---- Reutum 4 ----3-1
Heracles avc 35+1 ---- Reutum 35+1 ----8-4

UItslag woensdag 3 mei 2023
Borne JO17-1 ---- Reutum JO17-1JM ----3-1

Uitslagen Tweede Klasse I
Uitslag vrijdag 28 april 2023 ( aanvang 20:00 uur)
ATC'65 1 - Suryoye-Mediterraneo 1 ----2-1
Uitslagen zondag 30 april 2023
Lemelerveld 1 - Reutum 1 ----3-0
SDC '12 1 - Eilermark 1 ---- 1-0
Schalkhaar 1 - BWO 1 ----1-0
Tukkers De 1 - AZC 1 ----3-0
Vorden 1 - Bon Boys 1 ----2-1
Witkampers 1 - Stevo 1 ---- 1-2