nieuws   17 oktober 2020     1 foto
Oud papier wordt niet langer opgehaald in Reutum en Haarle

Inzamelen oud papier VV Reutum

Niet langer ophalen oud papier

Door de coronamaatregelen heeft de VV Reutum afgelopen maanden geen oud papier opgehaald. Al die tijd kon het wel gebracht worden naar de container op de parkeerplaats van sportcomplex De Kottenbrei. Hiervan is veel gebruik gemaakt. Iedereen kon het op elk gewenst moment inleveren en daar hebben wij positieve reacties op ontvangen. Daarom heeft het bestuur van de VV Reutum besloten niet langer oud papier huis-aan-huis op te halen. Ook is besloten de service te vergroten door niet één maar twee containers te plaatsen zodat er altijd ruimte is om het papier in een container te deponeren. Mocht iemand hiertoe niet zelf in staat zijn, dan is er altijd wel een buurman of familielid die hiermee wil helpen.

Alleen papier en karton

Kranten, folders, enveloppen, wc-rolletjes en kartonnen dozen: het mag allemaal bij het oud papier in de container. Maar helaas merken wij ook dat er regelmatig andere materialen worden ingeleverd zoals plastic, piepschuim, tissues en drinkpakken. Dat is niet toegestaan en verstoort het proces om oud papier te hergebruiken. Wij vragen iedereen alleen oud papier en karton in te leveren.

Bedankt!

De VV Reutum heeft al die jaren dat het papier is opgehaald gebruik gemaakt van busjes, aanhangers en vrachtwagens van verschillende ondernemers uit Reutum. Wij willen hen hiervoor ontzettend bedanken.