nieuws   16 januari 2022     1 foto
Ook bij VV Reutum trainingen hervat

Vanmorgen was het eindelijk zover.

De velden zijn geopend en de teams mogen weer aantreden.
Klokslag 10 uur was het trainingstijd voor Reutum 1 en 2.
Trainer Bokma wist de weg naar Reutum nog te vinden en zoals altijd wisten enkele spelers De Kottenbrei niet te vinden na vast een onrustige nacht.
De welbekende boetes hierop worden geaccepteerd en na een goed uur en kwartier trainen was het eerste zweet van 2022 een feit.

Om 11.15 uur begonnen het 3e en 4e gezamenlijk met een grote groep aan de training onder leiding van Raymond Benerink. De jacht op goud bij Reutum 3 kan worden vervolgd.

De dames en Veteranen sloegen de handen ineen en gingen gezamenlijk het veld op. Hesjes uitdelen en partijtje maar.
Eindelijk mogen we weer en laten we hopen dat dit niet stopt tot de competitie voorbij is!

In het kort nog de nu geldende regels voor junioren en de  senioren:

• Kinderen, jongeren t/m 17 jaar en volwassenen mogen (ook ná 20.00 uur) in groepsverband trainen en onderling wedstrijden spelen met teams van de eigen club.
• De kleedkamers en toiletten zijn toegankelijk. Voor sporters van 18 jaar en ouder alleen op vertoon van een geldig coronatoegangsbewijs (QR-code).
• Mondkapjes zijn verplicht in de kleedkamers voor sporters vanaf 13 jaar.
• 1,5 meter afstand houden is niet verplicht bij wedstrijden en trainingen als dat door de aard van de sport niet mogelijk is.
• Publiek is niet toegestaan.
• De kantine is gesloten.

Daarnaast blijven de basisregels gelden:
• Was vaak en goed je handen.
• Hoest en nies in je elleboog.
• Houd 1,5 meter afstand.
• Schud geen handen.
• Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen bij de GGD of doe een zelftest. Ook als je gevaccineerd bent.
• Zorg voor voldoende frisse lucht.

Allemaal een fijne 2e seizoenshelft gewenst.

TC Reutum