nieuws   09 juni 2022     3 foto's
Mia Holsink winnaar TOTO seizoen 2021 – 2022

De winnaar van dit TOTO seizoen 2021 – 2022 is Mia Holsink.  Zij volgt hiermee Gerrit Steggink op. Dat het spannend was, bleek wel uit de laatste (bijna niet te voorspellen ronde) TOTO. Voor deze laatste ronde had Mia 1 punt voorsprong op de nummer 2 van dat moment Kees Groothuis. Het mooie is dat deze debutant heel goed speelde vanaf toto 1! De jeugd heeft hier misschien ook de toekomst…
Ook een gaatje van 3 punten op de nummer 3 van dat moment Frans Veenhuis..
De ophaler van Gerrit is ook blij met haar overwinning. Meestal onder toeziend oog nog even de toto invullen..

Prijzen
Mia is het meest constant gebleken dit seizoen. Ze heeft 165 punten (van de 256) bijeen gespeeld. Vorig jaar had de winnaar 1 punt meer.. Tevens was zij winnaar van de 3e en 4e periode. Een terechte winnaar die € 120,00 in ontvangst mag nemen. Op 2 punten zaten dus debutant Kees Groothuis en Frans Veenhuis op het vinketouw. Zij moeten dus de 2e plaats delen en ontvangen ieders € 67,50. Op weer 1 punt achterstand volgen de nummers 4 en 5. Johan Morskieft (afgelopen jaar ook 4e en de enige uit die top 5) verzamelde 162 punten en ontvangt € 30,00. Hierachter met 1 punt minder volgt Harrie Hulskotte (de oudste deelnemer), Harie mag € 15,00 bijschrijven...
Heren, allen hartstikke gefeliciteerd!

Periode’s
We hebben 4 periode’s gespeeld van 8 rondes. De eerste was een prooi voor Frans Veenhuis en Kees Groothuis, tweede was voor Harrie Hulskotte. Derde was voor Peter Brunninkhuis, Mia Holsink en Gerrit Steggink en de laatste, vierde periode was voor Mia Holsink. Elke periode is goed voor € 50,00 dus reden genoeg om mee te doen..
Met de laatste toto 32 komt het startbedrag voor aankomend seizoen op € 123,40 + de inleg van TOTO nummer 1 omdat de laatste niet goed is voorspeld. Een mooi startbedrag dus.

Meedoen
Mooi om te zien is ook het aantal dames dat dit seizoen weer meer werd. Evenals de jeugdleden die meedoen. Mooi om te zien dat debutant Kees direct in de top 3 beland! Hopelijk zegt ieders dit voort en krijgen we er volgend seizoen nog meer kenners bij om te strijden voor die ene titel: TOTO kampioen!!

Top 5

De top 5 krijgt van de desbetreffende jeugdleden de prijzen overhandigd.
Iedereen dank voor het meespelen van dit leuke spel en hopelijk doet iedereen volgend jaar weer mee. Ook namens de fanatieke TOTO ophalers dank voor de snoepjes, winstdeling bij prijs en gezelligheid.
Nieuwe spelers zijn natuurlijk van harte welkom.                                                                                                           
Op de foto's  zien we de gelukkige winnaars.

Mocht je lid zijn van de vv Reutum en wilt ook een leuk zakcentje verdienen door de TOTO op te halen, meld je dan bij Dennis Morskieft. Je zit dan op de middelbare school en je mag dit doen tot het jaar dat je 16 wordt. Als de huidige ophalers stoppen of 16 worden, schuiven we de jeugd door.                             

Top 5 TOTO seizoen 2021-2022:

1             Mia Holsink                 165 punten
2             Kees Groothuis           163 punten
3             Frans Veenhuis           163 punten
4            Johan Morskieft           162 punten
5            Harrie Hulskotte           161 punten

De Organisatie.