nieuws   30 januari 2021     14 foto's
Mart The Pubking

Honderdzeventien mensen uit Reutum zaten aan twee schermen gekluisterd op deze vrijdagavond waar normaal gesproken het voetbalveld en het schap de ontmoetingsplek is. Een prachtig en uitdagend initiatief. Wat weet je van de VV Reutum, van haar geschiedenis, van de wedstrijden en van de eigenaardigheden van allerlei leden. Bijzonder gevarieerde vragen, voorzien van leuke foto’s en zelfs een heuse rebus met als uitkomst Marcel Kamphuis kwam voorbij. Natuurlijk moest er gegokt worden want wie weet er nu precies hoeveel leden er uit het mooie Haarle komen en hoeveel voorzitters VV Reutum heeft gehad. En kies maar eens tussen de zangkunsten van Joost, Luukmans, Ralf of Gert.

Het olijke presentatieduo Ralf Benerink en Luuk ter Haar hield de stemming er goed in alhoewel ze graag hadden gezien dat de chatfunctie wat meer gebruikt zou worden.

De techniek werkte perfect zodat zelfs de wat oudere leden zonder problemen aan deze pubquiz konden deelnemen.

Mart Lammerink was Bobbe / Hettie Olde Loohuis te snel af in het beantwoorden van de vragen en daarom een terechte winnaar. De eindsprint van Angelique Droste was goed voor een derde plaats.

Met dank aan de organisatoren Koen Warring, Rob Veelers, Maurice Kuipers, Theo Stevelink en natuurlijk de kort geknipte Luuk en Ralf voor de camera.
Ook met dank aan sponsor bakkerij Mensink voor het beschikbaar stellen van  drie overheerlijke prijzen voor de winnaars.

Op naar de digitale bingo op vrijdag 26 februari.