nieuws   12 maart 2020     1 foto
Maatregelen ivm Coronavirus, update 15-3-2020

Voorlopig geen wedstrijden en trainingen!

Het bestuur van VV Reutum heeft besloten dat er voorlopig ook niet getraind mag worden op De Kottenbrei. De KNVB had al besloten dat er tot en met 6 april 2020 geen wedstrijden gespeeld mogen worden. Daarnaast heeft de KNVB geadviseerd om geen trainingen en oefenwedstrijden te organiseren. Dit advies nemen wij over. Wij kunnen niet aangeven tot hoe lang deze maatregel geldt. De ontwikkelingen rondom het coronavirus zullen wij nauwlettend volgen. Zodra wij meer informatie hebben, zullen wij dat via onze website kenbaar maken.

Hieronder een citaat uit een persbericht van de KNVB dat 12 maart verspreid is.

Amateurvoetbal

Alle wedstrijden van veld- en zaalvoetbalverenigingen gaan tot en met 6 april 2020 (verlengd op 15 maart tot en met deze datum)  niet door. Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB: “Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal.”

Toto VV Reutum
De Toto (nr.25) wordt dit weekend niet opgehaald.
Vanaf de datum dat de competitie weer hervat wordt, wordt de Toto weer opgehaald.

Het bestuur van V.V. Reutum