nieuws   26 april 2020     1 foto
Kantinevoorraad uitverkoop zaterdag 2 mei

Normaal had Reutum 1, als één van de weinige keren in het 75 jarig bestaan, zondag 26 april, de provinciegrens over gemoeten om SV Grol voor de tweede keer dit seizoen een nederlaag te bezorgen.
Dit was dan een goede reden geweest om een feestje te bouwen in de kantine, maar helaas door de Corona is het seizoen 2019-2020 al op 11 maart gestopt door de KNVB,  en die begrijpelijke beslissing heeft op veel fronten zijn consequenties.

Eén van de consequenties voor VV Reutum is dat producten die normaal in de kantine worden verkocht tegen de einddatum gaan lopen, of over datum gaan als wij niets ondernemen.
De voorraad is dan onverkoopbaar en we zijn zo de investering kwijt.
Daarom houdt de club nu uitverkoop van de kantinevoorraad.
Op zaterdag 2 mei van 10:00 uur tot 12:00 uur kunnen belanghebbenden bij de voetbalkantine terecht om diverse consumpties van ons over te nemen.
Het gaat om producten als bier, flesjes sportdrank en fris, flesjes Radler of 0.0 dranken, snoepgoed, zakjes chips en gehaktballen en frikandellen.
De producten worden zoveel mogelijk in volledige verpakking (doos, tray of krat) verkocht. Daarbij geldt OP = OP. 
Tegen een schappelijke prijs, die later deze week bekend wordt gemaakt, kun je de “huis”artikelen kopen, en door te kopen steun je ook VV Reutum.

Een paar huisregels:
- Kom alleen en blijf niet hangen! In de kantine geldt de 1,5 meter voorwaarde.
- Er kan met pin en contant betaald worden, al heeft pin de voorkeur.

Mocht je zaterdag géén tijd hebben, je kunt de producten per mail/telefoon voor zaterdag bestellen bij de kantinecommissie (Monique, Jan). 
Daarna kunnen ze OP AFSPRAAK worden afgehaald in de kantine.

Hopelijk kan er binnenkort weer een beetje worden getraind dankzij de versoepelde maatregelen die het kabinet dinsdag 21 april aankondigde.
Helaas maakt dat voor de omzet van de kantine niet uit, die blijft dicht.

Met sportieve groet, en een goede gezondheid gewenst.

Bestuur VV Reutum, kantinecommissie