nieuws   26 oktober 2021     1 foto
Kaartavonden bij de v.v. Reutum weer begonnen.

Reutum -  De tweede kaartavond voor de bonakers en hartenjagers bij de vv Reutum zit er alweer op. Bij de Bonakers ging de eerste prijs naar Wenroy Veldhuis. Hij kaartte in de 4 ronden van tien potjes maarliefst 37 punten bijeen! Dat Wenroy dze avond ongenaakbaar was, blijkt wel uit het feit dat de nummer 2 Theo Eerdman “maar” 25 punten heeft gekaart. Nummer 3 werd deze avond Marcel Lammerink met 24 punten.

Bij het hartenjagen ging de eerste prijs naar Dennis Huiskes. Hij vergaarde in 4 ronden van tien 115 punten bijeen. Nummer twee werd de kaartkoning van de vorige editie Jeffrey Lammerink, hij kaartte 123 punten. Nummer drie werd Jan Morskieft met 129 punten. Al met al was het een gezellige avond met 2 goede winnaars. Alles is nog mogelijk tijdens de volgende kaartavonden. De  data voor de komende kaart-vrijdagavonden zijn:

12 november, 10 december, 14 januari, 4 februari, 4 maart en 18 maart.

Noteer deze data dus direct in uw agenda. Aanvang 20.00 uur.

Noaberverenigingen.

Ook voor de noaberverenigingen geldt dit vaak als een leuke gezellige avond, dus schroom niet en kom langs op de Kottenbrei in Reutum.

Graag tot ziens.