nieuws   22 december 2019     14 foto's
Job Tijink en Pim Jansen winnaars 3e Rikhof Tuinen FIFA toernooi vv Reutum

Job Tijink en Pim Jansen zijn de winnaars van het 3e Rikhof Tuinen FIFA toernooi van de vv Reutum geworden.

Afgelopen zaterdag 21 december was de Kottenbrei het decor van een heus FIFA toernooi, begeleid door Rent ’n Play uit Reutum. 48 deelnemers deden mee aan dit toernooi dat de vv Reutum voor de derde keer organiseerde. De hele kantine stond vol met Playstations en dus ook gelukkige gamers.

De jongste (basisschool) kinderen kwamen tegen 10 uur binnen en liepen direct door naar het grote scherm waar de poule indeling bekend werd gemaakt. Sommige jongens waren blij, sommigen iets minder.
Na de poule-fase kon het echte werk beginnen door de knock-out fase te starten. Zo eindigt het natuurlijk met de finale. Bij de jeugd t/m de JO12 ging deze tussen Luuk Morskieft (die de kwartfinale de winnaar versloeg van afgelopen jaar Mees Grundel en in de halve finale had gewonnen van David Frieling) en Pim Jansen. Pim had in de halve finale gewonnen van Lucas Frieling die op zijn beurt 3e werd door in de troostfinale broer David met 3-2 te verslaan. Een spannende wedstrijd dus.  De finale werd gewonnen door Pim, die Luuk in een spannende wedstrijd met 3-2 wist te verslaan.

Na de middag waren de oudere kinderen en senioren aan de beurt. Hier gold hetzelfde principe. De finale ging hier tussen Job Tijink en Sam Holsink. Sam wist in de halve finale Kars Wilmink (die de troostfinale wel won met 2-1 van Marijn Roetgerink) met 2-0 te verslaan en Job won de andere halve finale met 3-0 van Marijn. Regerend kampioen Koen Warring vond zijn Waterloo in de kwartfinale.De finale dus tussen Job en Sam. Hier was de eindstand 4-2 voor Job waardoor hij de gelukkige winnaar werd. Al met al een zeer geslaagde dag met allemaal blije gezichten van de deelnemers en dus ook de organisatie.

Op de foto’s zijn o.a. de gelukkige prijswinnaars te zien en de sponsor Thomas Rikhof.