nieuws   16 augustus 2020     1 foto
JO10-2 Wint eerste oefenwedstrijd na de Corona stop!

Na maar liefs vijf maanden geen wedstrijd te mogen spelen, was het zaterdag 15 augustus eindelijk zover, JO10-2 mocht als eerste team van de vv Reutum een wedstrijd voetballen en de jongens hadden er allemaal enorm veel zin in.

Op het veld in Tubbergen was TVC JO10-3 onze tegenstander. De wedstrijd begon ‘gelijk op’, we kwamen in de eerste helft zelfs nog met 1-0 achter. Maar natuurlijk lieten de jongen zich hierdoor niet het veld uit slaan. Voor rust werd de stand al weer gelijk getrokken door een prachtige actie over rechts van Tim waarna Thijs de bal voor het intikken kreeg 1-1.

Na rust gingen de broers Ralph en David wisselen waardoor Ralph op doel kwam te staan. David kreeg na rust de bal al gelijk mooi mee en schoot deze zeer knap binnen 1-2!. Kort daarop werd het door David 1-3 waarna het ijs gebroken was en de jongens uit Reutum konden uitlopen door doelpunten van Thijs, David, Rien en nogmaals Thijs. Dankzij het uitstekende verdedigende werk van Jurre, Jim en Tim en het de uitstekende doelman Ralph, wisten de Tubbergenaren niet meer te scoren en bleef de eindstand staan op 1-7! Altijd mooi om bij onze buren uit Tubbergen met mooie cijfers te winnen.

Het was weer een ouderwetse mooie voetbalochtend en iedereen blij dat er weer gevoetbald kan en mag worden. Laat dit een mooie voorzet zijn voor het komende seizoen, JO10-2 heeft er in ieder geval zin in.

Staf JO10-2