nieuws   03 juli 2022     27 foto's
Jeugdjaarvergadering seizoen 2021-2022

Na twee jaar afwezigheid door corona kon vrijdagavond 1 juli de jeugdjaarvergadering weer plaatsvinden. Een avond waarop terug wordt gekeken op het afgelopen voetbalseizoen en de ‘speler van het jaar’ en ‘sportploeg van het jaar’  in het zonnetje worden gezet.

Na het openingswoord van Koen Warring was het aan de teams om een ludieke blik te werpen op hoe zij het afgelopen voetbalseizoen hebben ervaren. Tussendoor werd stilgestaan bij het afscheid van enkele stoppende leiders en trainers maar gelukkig is er op bijna alle posities een vervanger voor ze gevonden. Ook werden de wasmoeders bedankt voor het wassen van de tenues. Aan het eind van de avond werden de teamindelingen voor het nieuwe voetbalseizoen bekend gemaakt. De jeugdafdeling zal komend jaar starten met 9 teams: JO-7, JO-8, JO-10, JO-11, JO-13, JO-15, MO-15, JO-17 en JO-19.

Voor de voetballende jeugd zijn de uitverkiezingen van de ‘speler van het jaar’ en ‘sportploeg van het jaar’ de meest spannende momenten van de avond. Dit jaar was het Job Tijink die verkozen werd als ‘speler van het jaar’ en hij is daarmee de opvolger geworden van Chris Telgenhof Oude Koehorst. Job heeft zich het afgelopen jaar ingezet voor zowel de JO-17 en de JO-19 en hij heeft verschillende posities in het veld ingevuld. Hij wordt geroemd om zijn positieve instelling en is prettig om mee samen te werken.

Teun Veldhuis eindigde op de tweede plek in deze verkiezing, Teun was het afgelopen jaar keeper bij JO-12 en hij heeft een uitstekende ontwikkeling als speler doorgemaakt. Plek drie viel ten deel aan Joep Rikhof, speler van JO-8, een enthousiaste voetballer die ondanks tegenslagen altijd positief blijft.

De titel ‘Sportploeg van het jaar’ kwam op naam van JO14. Een team dat plezierig met elkaar omgaat, leuk voetbalt en het hard werken voor elkaar niet schuwt. Het kampioenschap in hun klasse was dan ook een logisch gevolg.

Voor de jongste teams is het seizoen nog niet helemaal afgesloten, zij gaan 15 t/m 17 juli nog op voetbalkamp naar Schoonoord.

Iedereen die een steentje heeft bijgedragen willen we hartelijk danken voor het afgelopen voetbaljaar en we wensen jullie een plezierige zomerstop toe!

Bijgaande foto's zijn gemaakt door Herman de Vries