nieuws   11 juli 2019     2 foto's
Jaarvergadering VV Reutum met verkiezing sportman - clubvrouw van het jaar

Tijdens de 75e jaarvergadering van de vv Reutum blikte voorzitter Frank Droste, onder het toeziend oog van de wederom rijkelijk opgekomen leden, terug op het afgelopen (jubileum) jaar.
Een bewogen jaar, waarin de kracht en de saamhorigheid en de vitaliteit van de vereniging en haar leden zowel bij de hoogte- als dieptepunten naar voren kwam.
Mede dankzij de inzet/hulp van veel leden en sponsorbedrijven werd het clubgebouw gerenoveerd.
Met tevredenheid werd teruggeblikt op het jubileumprogramma dat door de jubileumcommissie o.l.v. Tom Holsink op een uitstekende wijze was samengesteld.
Er waren activiteiten voor jong en oud, zodat eenieder het zo goed mogelijk naar z’n zin had.
Wout Mensink informeerde de aanwezigen over de verrichtingen van de jeugd en de nieuwe samenstelling van de Jeugd/TJCommissie.
Rob Veelers die met Sander Oude Luttikhuis de Technische Commissie vormt,  gaf een terugblik op het afgelopen seizoen en  een vooruitblik op het komend seizoen, waarin de actieve leden ook op hun verantwoording  (scheidsrechter/ jeugtrainer/leider) werd gewezen.

Sportief kan men terugkijken op een goed seizoen.
Reutum 1 handhaafde zich in de derde klasse en Reutum 2 en enkele jeugdelftallen  werden kampioen.
De overige details (ook zie bijlage) :
In totaal werden er 329 competitiewedstrijden gespeeld.
Van de 517 punten werden er thuis 306 behaald en in uitwedstrijden 211.
Op de Kottenbrei maakten de Reutums aanvallers 726 doelpunten en in uitwedstrijden 528.
Onze keepers kregen thuis 480 doelpunten tegen,  en bij uitwedstrijden mochten ze 547 keer “vissen”.
Volgend seizoen neemt men met 11 jeugd(zeven) elftallen  en 4 senioren en een vrouwenteam deel aan de competitie.

Sportman en clubman van het jaar:
Aan het eind van de vergadering was het tijd voor het hoogtepunt van de avond, de bekendmaking van de sportman/vouw en clubman/vrouw  van het jaar.
De eer om de sportman en sportvrouw bekend te maken viel te beurt aan Dennis Morskieft , pr commissie lid.
Roy Veenhuis werd gekozen als sportman van het jaar. Monique Stevelink werd gekozen tot clubvrouw van het jaar

Roy keept  al sinds zijn pupillentijd  bij vv Reutum en was jarenlang keeper van Reutum 1.
Zijn ervaring brengt hij nu als keeperstrainer over aan zijn opvolgers.
Actief is hij zondagsmorgens bij de veteranen, en als de nood hoog is neemt hij bij Reutum 1 ’s middags nog plaats op de bank.
Monique Stevelink is al meerdere jaren lid van de pr commissie. Wat begon met het schoonmaken van de kantine, advertenties op halen voor het clubblad en de kerstbingo,
 is nu uitgegroeid tot het beheer en regelen van de kantine op de Kottenbrei.
Zij maakt de schema’s van de kantine en is zelf vaak actief als kantinemedewerkster.
Ze hoort als oud Deurningster nu  echt tot de VV Reutumfamilie.
Twee clubmensen in hart en nieren!