nieuws   26 april 2022     1 foto
Inhaalduel Reutum 1 - Borne 1, donderdag 28 april om 20.00 uur

Voor Reutum 1 staat na het verdienstelijk gelijkspel tegen titelfavoriet De Tukkers donderdag 28 april om 20.00 uur de inhaalwedstrijd tegen Borne op het programma.
De wedstrijd stond eerst voor Tweede Paasdag op het programma, maar die werd afgelast door een misverstand bij de toen aangestelde scheidsrechter.

Op 20 februari troffen beide ploegen elkaar ook nog in Borne, waar Reutum uiteindelijk na een spannende wedstrijd aan het langste eind trok. De kans die Borne kreeg op 3-3 vlak voordat de 2-4 viel zal de Reutumse verdediging nog vers in het geheugen staan. Aan doelman Kevin Tulk was destijds te danken dat er met drie punten in de tas naar Reutum werd teruggereden. Borne is de laatste weken in goede doen en is gestegen op de ranglijst. Kan Reutum de opmars stoppen?
Om 20.00 uur gaat de bal rollen op de Kottenbrei. Scheidsrechter van dienst is de heer Hoornstra. Wij wensen hem een sportieve wedstrijd toe.

Pupil van de week is David Frieling en hij is één van de talenten van Reutum JO12-1.
Iedereen heeft gratis toegang, geen reden dus om thuis te blijven.