nieuws   20 augustus 2021     1 foto
Info met betrekking tot het Albotoernooi op zaterdag 28 augustus bij de Tukkers.

Reutum JO8-1, Reutum JO9-1, Reutum JO9-2 en Reutum JO11-1 nemen deel aan het Albotoernooi.

De Tournify link voor het toernooi is:

Op deze pagina kan iedereen via 'mijn team' zijn/haar team selecteren en zal de poule-indeling en het wedstrijdschema voor dat team naar voren komen. Ook zal er dit jaar weer de knALBOkaal zijn voor het team dat het hardste kan schieten. De indeling hiervoor zullen we op de toernooidag zelf bekend maken, aangezien we nog aan het kijken zijn hoe we het één en ander fysiek het beste kunnen inrichten. Dit zal in principe niet eerder zijn dan de eerste wedstrijd. Mocht dit toch niet lukken, dan zullen we hiervoor contact opnemen.

We zijn nog aan het kijken hoe we de huidige corona-regels het beste kunnen invullen. Het is nog niet duidelijk hoeveel toeschouwers we willen en kunnen toelaten, hierover zullen we nog berichten. Wel willen we benadrukken dat het verboden is - ook voor spelers en leiders - om met corona gerelateerde klachten naar het toernooi te komen.

Laten we er ook dit jaar weer samen een veilig, maar vooral sportief toernooi van maken!

Albo Commissie de Tukkers