nieuws   15 december 2019     4 foto's
In memoriam Jan ter Beek

In memoriam

Jan ter Beek

Op 8 december 2019 is Jan ter Beek overleden. Jan, beter bekend als Bakkers Dieks, is jarenlang lid geweest van onze vereniging. In zijn jonge jaren was hij speler van het eerste elftal. Later hield hij zich vooral bezig met het randgebeuren van onze vereniging. Zo is Jan jarenlang lid geweest van de VUT-ploeg die er elke maandagmiddag voor zorgt dat de Kottenbrei er weer netjes bij ligt. Totdat Jan ziek werd was hij hier nauw bij betrokken. Daarnaast was Jan een zeer trouwe supporter van het eerste elftal van onze vereniging. Toen hij niet meer in staat was zelf naar de wedstrijden te gaan, liet hij zich telefonisch bijpraten over de verrichten van ons vlaggenschip. De vv Reutum betekende veel voor Jan.

Voor zijn jarenlange inzet voor de vv Reutum zijn wij Jan veel dank verschuldigd. Wij wensen zijn familie en overige nabestaanden veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Bestuur VV Reutum