nieuws   12 maart 2021     7 foto's
In memoriam Johan Poppink

Op dinsdag 9 maart bereikte ons het droevige bericht dat Johan Poppink is overleden.

Johan Poppink was samen met zijn broer Harrie de grondlegger van Gebr. Poppink BV. Al sinds de jaren 80 zijn de Gebr. Poppink hoofdsponsor van onze voetbalvereniging. Een zeer stabiele factor waar wij als vereniging altijd op konden en nog steeds kunnen vertrouwen.

Op allerlei manieren, zowel immaterieel, materieel als financieel ondersteunt het bedrijf onze vereniging. Zeker wat betreft de aanleg en onderhoud van de velden waren de adviezen en de hulp van de Gebr. Poppink van zeer grote waarde en nog steeds. In de zomer van 2015 heeft de VV Reutum een kunstgrasveld aangelegd. Dit was alleen mogelijk door de (im)materiële hulp, kennis en sponsoring door de Gebr. Poppink.

Vooral de manier waarop en de vanzelfsprekendheid waarmee Johan blijk gaf van zijn betrokkenheid bij de vereniging dwingt diep respect af. Dit deed hij niet door veel wedstrijden te bezoeken maar bijvoorbeeld wel door kampioenen op een ‘platte wagen’ door het dorp te rijden.

Door de steun van de Gebr. Poppink aan de VV Reutum hebben zij niet alleen aan de bloei van onze vereniging meegeholpen maar tevens aan de leefbaarheid van heel Reutum en Haarle. Iets dat bij Johan Poppink hoog in het vaandel stond.

Mede hierom is Johan vorig jaar, samen met zijn broer Harrie, meer dan verdiend Koninklijk onderscheiden als lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Voor zijn jarenlange inzet voor de VV Reutum zijn wij Johan veel dank verschuldigd. Wij wensen zijn vrouw Marietje, de kinderen, kleinkinderen en verdere familie veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Bestuur VV Reutum