nieuws   18 maart 2021     1 foto
Het blijft moeilijk

Normaal had Reutum 1 dit weekend thuis de 20e wedstrijd van het seizoen gespeeld tegen WVV’34 en dit was de return van het eerste duel in Hengevelde op 20 september 2020.
Dit duel eindigde in 1-1, een “Drie” op je VV Reutum Toto formulier.
Het was altijd gebruikelijk dat we wedstrijden uit de derde klasse A op de Reutum Toto vermelden, maar door de corona is dit helaas niet mogelijk.
Nu met wedstrijden uit het (internationale) voetbal lijkt het goed invullen van de VV Reutum Toto iedere week weer geen gemakkelijke opgave.
Afgelopen week voorspelden maar 2 deelnemers zeven wedstrijden goed, 8 natuurlijk weer niemand.

Ook voor trainer Peter Bokma van Reutum 1 was het moeilijk, hij had slechts 2 wedstrijden goed, waarvan bij 1 wedstrijd ook de juiste uitslag.
Deze week is de staf van Reutum 2 gevraagd om de uitslagen van de wedstrijden te voorspellen. Raymond Deterink, één van de 3 coaches van het team dat in het seizoen 2018-2019 kampioen werd,  heeft de volgende voorspellingen gemaakt:

Fortuna S. FC Utrecht ---- 0-1    (een 2)
Heracles Almelo-Sparta---- 2-0  (een 1)
RKC Waalwijk – FC Groningen---- 0-2 (een 2)
PEC Zwolle-VVV Venlo---- 2-1 (een 1)
AZ – PSV ---- 1-1  (een 3)
Feyenoord-FC Emmen---- 4-0 (een 1)
Vitesse-Willem II---- 3-0 (een 1)
AS Roma – SSC Napoli ---- 2-2 ( een 3)

Doe je voordeel ermee…

In het weekend van 27/28 maart (ingang zomertijd) wordt er i.v.m. de interlands geen Toto opgehaald.

De organisatie