nieuws   25 mei 2019     56 foto's
Het blijft feest bij VV Reutum

In het 75 jarig jubileumjaar is ons G-team opnieuw kampioen geworden in de G-competitie regio Oost. Grote klasse!Kampioen worden in de thuishaven de Kottenbrei tegen ON Almelo die één punt voorsprong had.
De voorbespreking in de bestuurskamer heeft er vast aan bijgedragen dat Reutum heel snel op een 2-0 voorsprong kwm.
Uiteindelijk wonnen onze toppers met 6-0.
Een prachtige prestatie en een mooie wedstrijd die bekeken werd door ontzettend veel supporters die onze jongens en meiden hartstochtelijk aanmoedigden.
Het einde van de G-competitie wordt op één complex gespeeld, vier wedstrijden waardoor de eindstand wordt bepaald.
De teams werden aan het begin van de wedstrijden voorgesteld en na afloop werd de kampioen gehuldigd en kreeg elke speler/ speelsters een medaille omgehangen door Wout Mensink en Sigrid Droste
onder bezielende leiding van Tom Holsink.
De kantinemedewerkers zorgden voor een drankje en een lekker patatje, kortom het was weer een geweldige middag op de Kottenbrei.
Met natuurlijk tot slot de rondrit door Reutum op de vrachtwagen van Kamphuis Sloopwerken.
Allemaal bedankt voor deze sportieve en mooie middag.