nieuws   12 maart 2022     16 foto's
Heracles kleurt Geel Blauw

De Reutumse geel blauwe hoek vlaggen staan in Erve Asito en jongens en meiden van VV Reutum staan verspreid op het veld met vlaggen in de hand bij de wedstrijd Heracles - Vitesse
Met de gedachten bij de wedstrijd en zeker ook bij de slachtoffers en de vluchtelingen uit Oekraïne.
Het optreden van Hidde, Luuk, Simon, Nino, Lotte, Douwe, Hidde, Teun, Harm en Max is live in het stadion te bewonderen en via ESPN.
Dat sommige FC Twente supporters in hart en nieren nu in een zwart wit tenue Heracles gaan aanmoedigen zegt genoeg over de regionale uitstraling van de Almelose club. Bovendien krijgen onze jongeren een interessant kijkje in de keuken van een profclub en gaan ze een prachtige middag tegemoet.

Op bijgaande foto zie je dat een groot aantal Reutumse jongeren een paar jaar geleden de eer hadden om ballenjongen te zijn bij Heracles.

Zondag 13 maart: Nu ook de foto's gemaakt door de leiders van de elftallen bij deze wedstrijd.