nieuws   29 april 2021     6 foto's
Harrie Hulskotte, de kenner van deze week

De clubs in de eredivisie moeten nog 4 competitiewedstrijden spelen en dan is na het weekend 15/16 mei het competitieseizoen alweer ten einde.
Wie er kampioen wordt is inmiddels wel al duidelijk.  Moeilijker is het te voorspellen welke ploegen volgend seizoen in de Keukenkampioendivisie spelen.

De VV Reutumtoto van vorige week had weer wedstrijden met verrassende uitslagen. Er was maar één deelnemer met 7 goed.
Ook voor Femke Stevelink,  één van de jongste deelnemers uit het mooie Haarle,  was t moeilijk om het resultaat van de wedstrijd (winst, verlies of een gelijkspel) goed te voorspellen. Zij had er 3 goed, maar helaas bij geen enkele wedstrijd de juiste uitslag.
Deze week hebben we de oudste deelnemer aan onze Toto,  Harrie Hulskotte als “kenner” gevraagd naar zijn blik op de uitslagen van de wedstrijden.
Harrie, geboren in september 1932 in de Zoeke,  was in de jaren 1950 tm 1963 (zie bijgaande foto's) een robuuste verdediger van Reutum 1.
Dat was in een tijd dat Reutum nog over 10 kruidenierwinkels en 4 bakkerijen beschikte.
Het voetbalveld was toen nog naast schildersbedrijf Deterink en het huidige autobedrijf Tijink.
Harrie is al jaren deelnemer aan de VV Reuum Toto, en won meerdere keren, en volgt in “normale tijden” nog steeds de verrichtingen van t vlaggeschip van VV Reutum.

Zijn voorspellingen, ja wie heeft er meer ervaring….
Fortuna Sittard – FC Twente----1-2  (een 2)
Vitesse- PEC Zwolle ----3-1 (een 1)
RKC Waalwijk – AZ ----1-3 (een 2)