nieuws   08 juni 2021     8 foto's
Gerrit Steggink wint VV Reutum Toto 2020-2021

Gerrit Steggink winnaar TOTO seizoen 2020 – 2021

De winnaar van dit TOTO seizoen 2020 – 2021 is Gerrit Steggink.  Hij volgt hiermee Jan Ikink (1) op. Dat het spannend was, bleek wel uit de laatste (bijna niet te voorspellen ronde) TOTO. Voor deze laatste ronde had Gerrit 3 punten voorsprong op de nummer 2 van dat moment Jan Ikink. Ook 4 punten op de nummer 3 van dat moment Rob Veelers..

Toen bekend werd dat hij 3 punten had bij toto 32, werd het toch weer reuze spannend. Jan had er 5 en Rob 6. Al met al dus net 1 punt “over” om zich te laten kronen tot TOTO kampioen van dit seizoen. De ophaler van Gerrit is ook blij met zijn overwinning. Meestal onder genot van glaasje sinas samen de toto invullen..

Prijzen
Gerrit is het meest constant gebleken dit seizoen. Hij heeft 164 punten (van de 256) bijeen gespeeld. Tevens was hij winnaar van de eerste periode. Een terechte winnaar die € 120,00 in ontvangst mag nemen.
Op1 punt zaten dus Rob Veelers en uittredend kampioen Jan Ikink op het vinketouw. Zij moeten dus de 2e plaats delen en ontvangen ieders € 67,50. Op gepaste afstand volgen de nummers 4 en 5. Johan Morskieft verzamelde 159 punten en ontvangt € 30,00. Hierachter met 1 punt minder volgen Peter Brunninkhuis, Jan Lammerink en Jan Hesselink, dit trio moet ook delen en krijgt ieders € 5,00.

Heren, allen hartstikke gefeliciteerd!

Periode’s

We hebben 4 periode’s gespeeld van 8 rondes. 3 van de 4 periode’s moest worden gedeeld met 2 personen, Dus beide € 25,00. De eerste was een prooi voor G. Steggink en J. Ikink, tweede was voor P. Brunninkhuis en Rosan Ikink. Derde was alleen voor Johan Lammerink en de laatste, vierde periode was voor G. Eerdman en L. Monnik. Elke periode is goed voor € 50,00 dus reden genoeg om mee te doen..
Met de laatste toto 32 komt het startbedrag voor aankomend seizoen op € 124,80 + de inleg van TOTO nummer 1. Een mooi startbedrag dus.

Meedoen
Mooi om te zien is ook het aantal dames dat dit seizoen weer meer werd. Evenals de jeugdleden die meedoen. Hopelijk zegt ieders dit voort en krijgen we er volgend seizoen nog meer kenners er bij om te strijden voor die ene titel: TOTO kampioen!!

Top 5
De top 5 krijgt van de desbetreffende jeugdleden de prijzen overhandigd volgens de Corona regels.
Iedereen dank voor het meespelen van dit leuke spel en hopelijk doet iedereen volgend jaar weer mee. Ook namens de fanatieke TOTO ophalers dank voor de snoepjes, winstdeling bij prijs en gezelligheid.
Nieuwe spelers zijn natuurlijk van harte welkom.
Op de foto’s  (Gemaakt door Dennis) de winnaars met de (geld)prijzen en de bij hen horende TOTO ophalers.

Mocht je lid zijn van de VV  Reutum en wilt ook een leuk zakcentje verdienen door de TOTO op te halen, meld je dan bij Dennis Morskieft. Je zit dan in groep 8 of middelbare school en je mag dit doen tot het jaar dat je 16 wordt. Als de huidige ophalers stoppen of 16 worden, schuiven we de jeugd door.

Top 5 TOTO seizoen 2020-2021:

1             Gerrit Steggink                   164 punten
2             Jan Ikink                              163 punten