nieuws   16 juli 2021     0 foto's
Gerard Mensink winnaar VV Reutum EK Poule

De uitschakeling van het Nederlands Elftal lijkt alweer een eeuwigheid geleden. Inmiddels is het reproductiegetal van het aantal coronabesmettingen hoger dan het doelpuntgemiddelde van Oranje en is de KNVB druk bezig met het vastleggen van een nieuwe bondscoach.
Ondertussen woede de strijd in de EK-POULE van Reutum voort. Met alleen de finale nog te spelen stond de nummer één Gerard Mensink, 8 punten voor op nummer twee Tijn Droste. De finale die gekenmerkt werd door rellen vooraf, het snelste doelpunt op een EK-finale ooit en de oudste doelpuntenmaker in EK-Finale zorgde echter niet voor veranderingen in het eindklassement.
Daardoor mag Gerard Mensink zich tot de WK-finale 2022 in Qatar kronen tot KONING TOTO van VV Reutum. De overige ereplaatsen zijn vergeven aan Tijn Droste (tweede plek) en een internationale deelnemer Marc Droste uit Clearwater USA (derde plek). De overige prijzen staan hieronder vermeld, bij een gelijk puntentotaal is geloot om de prijs.
Daarnaast een eervolle vermelding voor Lidy Benerink. Lidy wist met haar voorspellingen minder dan de helft van de punten van Gerard te verzamelen en mag daardoor geheel vrijwillig een middag op de Kottenbrei helpen als kantinedienst.

Wij willen iedereen bedanken voor de deelname aan de poule en wensen ieder een fijne vakantie!

Winnaars EK-Poule EURO 2020

1. Gerard Mensink - EK SHIRT
2. Tijn Droste - Waardebon Bays €50
3. Marc Droste – Zuivelhoeve
4. Julian Veenhuis  – Slagroomtaart
5. Luuk Morskieft – Waskaart Schröder Carwash
6. Stefan Droste – Waardebon Zeester
7. Jeffrey Lammerink – Waardebon Molenberg
8. Tom Morskieft – Waardebon Wild
9. Guus Ter Groot – Waardebon Molenberg
10. Joost Blokhuis – Waardebon Wild

Laatste Plek – Lidy Benerink – Middag kantinedienst draaien.

De prijzen worden in de loop van volgende week thuis gebracht>