nieuws   21 april 2020     1 foto
Geen kampioen maar toch promotie

De KNVB heeft besloten om de competities niet uit te spelen. Maar ook om geen kampioenen en degradanten te benoemen. Zeer jammer natuurlijk. Zeker voor de teams die voor deze titel en bijbehorende promotie gingen en er zeer goed voor stonden. Omdat er sporadisch plekken vrij komen in de diverse klasses, doordat verenigingen overgaan van de zondag naar de zaterdag, is er wellicht toch nog een kans op promotie. De KNVB heeft daarom aan de clubs gevraagd die in aanmerking willen komen voor promotie zich voor 1 juni te melden. De KNVB zal dan kijken welke verzoeken gehonoreerd kunnen worden. Deze procecedure geldt alleen voor de teams die uit (willen) komen in de A-categorie  (Reutum 1 en Reutum 2) , de prestatieve teams. De B-categorie (alle overige teams bij VV Reutum) , de recreatieve teams, kan zich namelijk al opgeven per gewenste klasse.

In het zaterdagvoetbal hebben de volgende ploegen een verzoek ingediend:

SVZW, De Esch, De Zweef en Sportlust Glanerbrug, Hellendoorn, Daarlerveen, Blauw Wit’66, Eilermark en FC Berghuizen.

In het zondagvoetbal willen Grol (koploper derde klasse A), KOSC (4A), UDI (4B), De Lutte (5A) en Sportclub Rekken (5B) graag een klasse hoger.
Zondag 26 april stond voor Reutum 1 normaal de uitwedstrijd in Groenlo tegen SV Grol op het programma. In Reutum werd het 2-0.

Maar misschien volgend seizoen de Kuiperbergderby op de zondag met de Koale kermis.
Wat was de uitslag van de laatste editie op 5 november 2017?