nieuws   11 mei 2022     1 foto
Feestweekend VV Reutum met op zaterdag 2 juli Feestavond en zondag het David en Goliathtoernooi

Zaterdagavond  2 juli Feestavond voor alle Reutummers en zondag het befaamde David & Goliathtoernooi.

Na bijna 3 seizoenen die onderbroken zijn door Corona hebben we als voetbalvereniging gemeend om nu het weer mogelijk is een feestweekend te organiseren bij de VV Reutum.Een commissie is samengesteld om een feestweekend neer te zetten, dus zet alvast in uw agenda:

Vrijdagavond 1 juli: Jeugdjaarvergadering

Zaterdag 2 juli: Spelletjesdag!

Zaterdagavond 2 juli: Feestavond van VV Reutum voor Reutum. Vanaf 20.00 uur een feestavond voor zowel jong als oud.
De muziek (er wordt eerst rekening gehouden met de ouderen) is van Madhouse.

Zondag 3 juli:
Wandeltocht  (Deze tocht is afgelast)

Van 10.00 uur tot 14.00 uur het David & Goliath Toernooi.
Het experiment met deze unieke toernooi formule dat in 2004, tijdens het 60 jarig jubileum van v.v. Reutum het levenslicht zag, bleek een schot in de roos.
Het naar de kleine David en reusachtige Goliath vernoemde toernooi, waaraan dit jaar 6 gemeentelijke verenigingen deelnemen vaardigen ieder hun sterkste seniorenteam en sterkste jongste team af.
Vervolgens wordt er een toernooivorm gespeeld , waarbij de resultaten van t jongste team in hun onderlinge competitie even zwaar tellen als die van het vlaggenschip van hun vereniging. Zowel de jongste jeugd als de eerste elftallen (5 spelers en een keeper) spelen op een half veld.  Na afloop van de wedstrijden worden de behaalde punten van t jongste team en ’t eerste elftal bij elkaar opgeteld.
De winnaar van het David & Goliath toernooi 2022, is de vereniging die opgeteld de meeste punten heeft behaald.
Het programmaboekje: https://www.vvreutum.nl/upload/downloads/Programmaboekje%20David%20en%20Goliath-toernooi%20VV%20Reutum%20versie%2030-6.pdf

Het G team speelt een wedstrijd om 12.00 uur.

In de bijlage het programma van dit weekend (De wandeltocht op zondag vervalt dus)