nieuws   05 juni 2019     1 foto
FC Twente oefent tegen regioteam Gemeente Tubbergen

Op zaterdag 29 juni speelt eredivisionist FC Twente in Fleringen tegen een selectieteam van de gemeente Tubbergen.

Omdat dit de eerste wedstrijd van de nieuwe selectie van FC Twente is,  wil de technische leiding van de Enschedese eredivisionist daarom graag twee wedstrijden spelen van een uur om alle spelers voldoende speeltijd te kunnen bieden.
Er wordt daarom ook door twee teams uit de gemeente Tubbergen tegen beide teams van FC Twente aangetreden.

Van elke club in de gemeente Tubbergen zijn drie spelers uitgenodigd zodat ook hier een groep van 27 spelers voor twee teams beschikbaar is. Zowel STEVO, TVC’28, De Tukkers, MVV’29, VV Reutum, VC Fleringen, VV Langeveen, SV Vasse als VV Manderveen leveren een aanvaller, een verdediger en middenvelder. Namens vv Reutum nemen Jord van der Aa, Mark Morskieft en Stijn Slaghekke deel.

De succesvolle Fleringer trainers Hielke aan de Stegge en Wilco Broekhuis begeleiden de teams van de regio Tubbergen.
Zij hebben een tweetal doelverdedigers uitgenodigd, zodat de selectie van de regio Tubbergen uit 29 spelers bestaat.

Op 29 juni begint de eerste wedstrijd om 15.00 uur en de tweede wedstrijd om 16.15 uur
Kaartjes:Volwassenen betalen 7,50 euro en kinderen tot en met 12 jaar 2,50 euro.