nieuws   14 oktober 2020     1 foto
Extra maatregelen per 14 oktober 2020

Vanwege de verder oplopende landelijke besmettingscijfers heeft het kabinet op 13 oktober extra maatregelen aangekondigd.
Deze maatregelen gelden vanaf 14 oktober 22.00 uur en raken het amateurvoetbal, en dus ook VV Reutum wederom hard.

Wat betekent dit voor VV Reutum?

- de trainingen van de jeugd (t/m 17 jaar) gaan de komende maand gewoon door en
  onderlinge partijtjes zijn toegestaan (Spelers van JO19, die nog géén 18 zijn kunnen en
  mogen met JO17 meetrainen)

- de competitiewedstrijden, bekerwedstrijden, en oefenwedstrijden van de Jeugd en Senioren
  gaan de komende maand niet door.

- de reguliere trainingen van de senioren vervallen de komende maand

- de kleedkamers zijn gesloten van donderdag 15 oktober tot en met vrijdag 13 november en
  dat betekent thuis omkleden en douchen

- de kantine blijft t/m vrijdag 13 november  2020 gesloten

Bovenstaande maatregelen gelden vanaf woensdag 14 oktober om 22.00 uur en duren tot en met vrijdag 13 november en zijn aanvullend op ons eerder gepubliceerde Corona protocol.
Hoe beter we ons de komende weken hier aan houden, des te kleiner is de kans dat ze daarna weer verlengd moeten worden. Laten we extra ons best doen.

Voor nu, blijf gezond en let op elkaar!

Bestuur VV Reutum