nieuws   15 maart 2022     1 foto
Einduitslag van de 3e periode van de TOTO vv Reutum in zicht!

Al jaren is na de speelronde’s 8, 16, 24 en 32 een periodekampioen bekend gedurende 8 speelronde’s. Deze winnaar(s) ontvangt of ontvangen door de meeste goede uitslagen te voorspellen € 50,00. Als er een gelijke stand is, dan word het geld verdeeld onder de winnaars. Na speelronde 23 is de balans weer opgemaakt en is duidelijk wie er het beste voor staan in deze 2e periode. De 1e periode was een gelijke stand met de heren F. Veenhuis en K. Groothuis. De tweede door H. Hulskotte. Wie in de 3e periode bovenaan staat blijft nog geheim maar er is 1 speler die 42 punten heeft. De koploper wordt gevolgd door 1 speler met 41 punten en 6 spelers met 40 punten. Speelronde 24 (weekend 19-20 maart) is dus de laatste ronde van deze 3e periode en daardoor belangrijk, voor elke speler natuurlijk voor de eindstand, maar in het bijzonder voor de koplopers in de periode. Spanning ten top dus. 
Voor de tussenstand in het algemeen klassement staan er ook 2 spelers met 119 punten op kop gevolgd door 3 spelers met dus 118 punten. Hierachter weer op 1 punt 2 spelers. Ongekend spannend dus!! Alles is hier nog mogelijk natuurlijk. Wel is het zo dat we op drie kwart zitten en dat het mooi is voor het spel dat de spelers lekker dicht bij elkaar zitten. Een keer een ronde niet meedoen kan dan al fataal zijn. 
Maar natuurlijk zijn er nog de dagprijzen. 
Allemaal heel veel succes en wijsheid bij het invullen van de laatste TOTO van deze periode en natuurlijk ook voor de resterende weken!