nieuws   23 december 2021     0 foto's
Einduitslag van de 2e periode van de TOTO vv Reutum in zicht!

Al jaren is na de speelronde’s 8, 16, 24 en 32 een periodekampioen bekend gedurende 8 speelronde’s. Deze winnaar(s) ontvangt of ontvangen door de meeste goede uitslagen te voorspellen € 50,00. Als er een gelijke stand is, dan word het geld verdeeld onder de winnaars. Na speelronde 15 is de balans weer opgemaakt en is duidelijk wie er het beste voor staan in deze 2e periode. De 1e periode was een gelijke stand met de heren F. Veenhuis en K. Groothuis. Wie in de 2e periode bovenaan staat blijft nog geheim maar er is 1 speler die 38 punten heeft. De koploper wordt gevolgd door 2 spelers met 37 punten en 4 spelers met 36 punten. Speelronde 16 (weekend 15-16 januari) is dus de laatste ronde van deze 2e periode en daardoor belangrijk, voor elke speler natuurlijk voor de eindstand, maar in het bijzonder voor de koplopers in de periode.. Spanning ten top dus.

Voor de tussenstand in het algemeen klassement staan er ook 2 spelers met 76 punten op kop gevolgd door 5 spelers met dus 74 punten. Alles is hier nog mogelijk natuurlijk. Wel is het zo dat we op de helft zitten en dat het mooi is voor het spel dat de spelers lekker dicht bij elkaar zitten. Een keer een ronde niet meedoen kan dan al fataal zijn.
Maar natuurlijk zijn er nog de dagprijzen.
Dat het dit seizoen wederom lastig is te voorspellen, blijkt wel dat het tot ronde 16 nog maar 3 keer is voorgekomen (ronde 8, 11 en 13) dat iemand alle 8 de wedstrijden in het goede rijtje juist had ingevuld. Ook is het opmerkelijk dat het al 7!!! keer voor is gekomen dat niemand er 7of 8 goed had voorspeld in het zelfde rijtje…

Rest de organisatie om, ook namens de fanatieke bezorgers, iedereen een gezond en gelukkig 2022 te wensen!!