nieuws   23 december 2020     1 foto
Einduitslag van de 2e periode van de TOTO vv Reutum in zicht

Al jaren is na de speelronde’s 8, 16, 24 en 32 een periodekampioen bekend gedurende 8 speelronde’s. Deze winnaar(s) ontvangt of ontvangen door de meeste goede uitslagen te voorspellen € 50,00. Als er een gelijke stand is, dan word het geld verdeeld onder de winnaars. Na speelronde 15 is de balans weer opgemaakt en is duidelijk wie er het beste voor staan in deze 2e periode. De 1e periode was een gelijke stand met de heren J. Ikink en G. Steggink. Wie in de 2e periode bovenaan staat blijft nog geheim maar er is 1 speler die 37 punten heeft. Duidelijk is ook dat er minder wordt gespeeld als afgelopen jaar. Vorig jaar stond na ronde 15 de teller op 41.  De koploper wordt gevolgd door 1 speler met 36 punten en 5 spelers met 35 punten. Speelronde 16 (weekend 9 - 10 januari) is dus de laatste ronde van deze 2e periode en daardoor belangrijk, voor elke speler natuurlijk voor de eindstand, maar in het bijzonder voor de koplopers in de periode. Spanning ten top dus.

Voor de tussenstand in het algemeen klassement staat er ook 1 speler met 1 punt verschil (79 punten) op kop gevolgd door 2 spelers. Hieronder weer een duo met 76 punten. Alles is hier nog mogelijk natuurlijk. Wel is het zo dat we op de helft zitten en dat het mooi is voor het spel dat de spelers lekker dicht bij elkaar zitten. Een keer een ronde niet meedoen kan dan al fataal zijn.

Maar natuurlijk zijn er nog de dagprijzen. Dat het dit seizoen lastig is te voorspellen, blijkt wel dat het tot ronde 16 nog maar 1 keer is voorgekomen (ronde 1) dat iemand alle 8 de wedstrijden in het goede rijtje juist had ingevuld. Ook is het opmerkelijk dat het al 4 keer voor is gekomen dat niemand er 7of 8 goed had voorspeld in het zelfde rijtje…

Rest de organisatie om, ook namens de fanatieke bezorgers, iedereen een gezond en gelukkig 2021 te wensen!!